Oana Roman le-a închis gura răutăcioșilor. Vedeta s-a fotografiat fără pic de machiaj: „Am 45 de ani și mă simt bine”

Data publicării:

Oana Roman trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta a slăbit mult și este mândră de aspectul ei. De ce nu este de acord cu operațiile estetice?

Oana Roman a slăbit mult în ultimii ani și poate spune că acum este mândră de felul cum arată. 


În vârstă de 45 de ani, vedeta nu se sfiește să se fotografieze fără pic de machiaj pentru a el demonstra fanilor că se simte bine în pielea ei și nu simte nevoia unei operații estetice. 


„Am 45 de ani și mă simt bine. Sunt încântată ca pot să ies din casa fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă ok. Nu m-am dat cu cremă pe față aproape deloc până de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an. Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeți, nas , ca să arăt ca x , mi-a dat un nume . Nu vreau să arăt ca nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”, a scris Oana Roman pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare fără machiaj. 

 


Oana Roman spune că nu a avut nevoie niciodată de un aspect fizic plăcut pentru a reuși în viață. 


„Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok așa. Și în afara de a folosi creme bune, nu intenționez să fac nimic altceva! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta. Am minte destulă încât sa trăiesc bine fără sa fac o obsesie din fizicul meu”, a mai spus ea pe Instagram.

 

Citește și: Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital. Katia se luptă cu o pneumonie severă din cauza coronavirusului/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel