Sora lui Cristiano Ronaldo, în stare gravă la spital. Katia se luptă cu o pneumonie severă din cauza coronavirusului/ FOTO

Data publicării:
Katia Aveiro, sursa instagram
Descriere foto: Katia Aveiro, sursa instagram

Sora lui Cristiano Ronaldo a ajuns de urgență la spital din cauza coronavirusului. Katia are grave probleme de sănătate.

Recent, sora renumitului fotbalist, Cristiano Ronaldo, a fost internată în spital în stare gravă. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus și a dobândit o pneumonie severă.

În vârstă de 44 de ani,  Katia Aveiro a scris pe rețelele de socializare că se află într-un spital aflat în zona natală. Aceasta le-a mărturisit fanilor că se află în aceeași unitate medicală în care mama sa  a fost operată de urgență în urma unui atac cerebral. Katia a aflat că are coronavirus pe 17 iulie și s-a autoizolat în casă. Din păcate, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit, fiind nevoită să meargă de urgență la spital.

„Mă descurcam bine, aveam simptome şi respectam protocolul. Toată lumea de acasă a fost ferită. Videoclipurile pe care le-am publicat, unde sunt afară, au fost realizate înainte de a fi testată pozitiv. Din păcate, vinerea trecută, am început să mă simt tot mai rău. Am fost internat şi iată-mă, fac tot ce trebuie şi îmi revin datorită lui Dumnezeu şi mulţumită minunatei echipe medicale de aici”, a scris Katia pe Instagram.

Katia speră să treacă cu bine peste această perioadă și să își revină cât mai repede. De asemenea, aceasta le-a transmis fanilor să aibă mare grijă de ei și de sănătatea lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel