Oana Roman, izbucnire nervoasă după ce a fost criticată de public. Decizia care a stârnit furia fanilor: „Pentru cei care au tupeu să spună că...”

Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a fost pusă la zid de fanii săi în urma alegerii pe care a făcut-o. Cum a răspuns fanilor săi vedeta.

Starea de sănătate a Mioarei Roman este una destul de precară, astfel că fiica sa, Oana Roman, a luat decizia de a avea grijă de ea. Fosta soție a lui Petre Roman a locuit o perioadă în casa Oanei, iar vedeta s-a ocupat cu atenție de mama sa. Cu toate acestea, pe măsură ce starea Mioarei Roman s-a înrăutățit, fiica a realizat că este nevoie de îngrijiri specializate.

Pentru a se asigura că mama sa primește toate îngrijirile necesare, Oana Roman a hotărât să o ducă la un cămin, acolo unde beneficiază de asistență medicală non-stop și îngrijire corespunzătoare. Cu toate că a luat această decizie în interesul și spre binele mamei sale, Oana a fost criticată de unii internauți, care au încercat să o atace în legătură cu această alegere.

Oana Roman a ales să își apere decizia și să clarifice că nu și-a abandonat niciodată mama. Ba mai mult, ea a menționat că a cumpărat chiar casa în care locuiește acum special pentru a fi alături de mama sa și pentru a o supraveghea în permanență. Cu toate acestea, în contextul în care starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat, a fost necesară o soluție care să ofere îngrijire specializată, iar căminul a fost o alegere potrivită în acest sens.

A fost criticată de fani

De asemenea, Oana Roman a subliniat că-și vizitează des mama și că petrece timp alături de ea, menținând o legătură apropiată și afectuoasă. Astfel, vedeta încearcă să asigure confortul și susținerea necesară mamei sale, având grijă să fie prezentă și să o sprijine în toate momentele dificile.

„Pentru cei care au tupeu să spună că eu am abandonat-o pe mama. Atât cât s-a putut a avut activități curente, la fel ca întotdeauna. Fix acum un an eram cu ea în oraș la cafea. Acum nu se mai poate, dar tot ieșim la cafea pe terasă acolo unde este acum. A stat cu mine în casă atât cât s-a putut, casă pe care am cumpărat-o special pentru ea ca să avem loc toți. Totul am făcut singură! Tot suportul pentru ea cu mutatul, boala, toate le-am dus și le duc singură, fără să crâcnesc și fără să mă plâng”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Decizia luată de Catinca Roman în privința mamei lor

Cazul azilelor insalubre a stârnit numeroase reacții în rândul românilor, iar Catinca Roman a abordat și ea subiectul . A adus în discuție aspectul delicat al îngrijirii bătrânilor în astfel de locații, subliniind că există locuri unde aceștia ar putea fi îngrijiți corespunzător. Din păcate, mulți dintre ei nu au posibilitatea să acceseze astfel de servicii din punct de vedere financiar, ceea ce poate agrava situația acestor persoane vulnerabile.

„Mama este staționară. Din păcate, boala de care suferă duce la anumite comorbidități. Pe de altă parte, are și o vârstă, deci aceste comorbidități există și sunt firești. Acum, important este să fie cât mai bine îngrijită și să aibă o calitate a vieții cât mai crescută. Am căutat ceva. (n.r. un loc potrivit pentru Mioara Roman) Din fericire, cunoaștem mulți oameni, deci am adunat sfaturi din mai multe părți, am fost și am văzut mai multe locuri. Însă, problema rămâne tot la sistem. Marea majoritate a oamenilor nu au acces din punct de vedere financiar la un azil unde oamenii sunt bine îngrijiți. Există și la noi! Problema este că statul nu oferă această asistență socială, care ar trebui să fie oferită, ținând cont de faptul că mulți dintre cei în vârstă sunt cei care au ținut țara pe picioare. Eu cred că merită să aibă o bătrânețe liniștită și fericită!”, a spus vedeta potrivit Ego.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 iul 2023, 15:30 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience