Oana Roman, în lacrimi din cauza lui Marius Elisei. Ce a găsit vedeta când s-a întors acasă: „Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta”

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. De ce a izbucnit în lacrimi vedeta?

Oana Roman și Marius Elisei au ridicat multe semne de întrebare după ce au fost surprinși la un restaurant, pentru a aniversa 7 ani de la nuntă. Cei doi sunt mult mai apropiați în ultima perioadă. Merg în vacanțe, își fac cadouri surpriză și sunt tot timpul împreună. 


Chiar dacă nu au anunțat oficial că s-au împăcat, declarațiile de dragoste și gesturile tandre îi dau de gol pe cei doi porumbei.


Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a văzut ce cadou surpriză i-a făcut fostul soț. 


Ajunsă acasă, după o zi încărcată, aceasta a primit cel mai frumos dar de până acum. Fiica lui Petre Roman a primit un telefon pe care și-l dorea de foarte mult timp. Marius Elisei s-a gândit să îi facă o surpriză frumoasă fostei soții, iar aceasta a început să plângă de fericire. 


”Am avut o zi groaznică și am ajuns acasă și am găsit asta...Și acum plâng în hohote de bucurie pentru că îmi doream mult de tot să-mi schimb telefonul. Mulțumesc Marius Elisei din toată inima mea ruptă în bucăți, dar plină de iubire”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Atât Oana Roman, cât și Marius Elisei au reușit să dea uitării cele întâmplate și par că sunt dispuși să își acorde încă o șansă. 


„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. relația lor după divorțeste mult mai frumoasă). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars. 

 

Citește și: Oana Mareș, reacție după ce Facebook i-a șters postarea despre curierul care i-a vorbit urât



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel