Oana Mareș, reacție după ce Facebook i-a șters postarea despre curierul care i-a vorbit urât

Data publicării:
Oana Mareș, sursa foto Facebook
Descriere foto: Oana Mareș, sursa foto Facebook

Oana Mareș a trecut printr-o situație extrem de neplăcută deoarece a refuzat să lase bacșiș unui livrator de mâncare. 

Oana Mareș a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, acolo unde le-a povestit fanilor despre un incident neplăcut cu un livrator. Acesta a devenit agresiv verbal după ce fosta iubită a lui Augustin Viziru a refuzat să îi lase bacșiș. Postarea a fost ștearsă, dar Oana Mareș nu s-a lăsat bătută și a scris din nou despre evenimentul neplăcut. 


Livratorul a devenit agresiv verbal și i-a adresat cuvinte jignitoare vedetei. Postarea a devenit rapid virală, dar a fost ștearsă de Facebook. Deoarece internauții o întrebau unde a dispărut primul mesaj, aceasta a postat din nou și le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat. 


„Am comandat azi, ce credeți? SUSHI!:))) A venit băiatul din imagine cu comanda , în valoare de 125 lei. Am întins 150 cu gândul să-i las și lui ceva din rest. Mi-a răspuns cu vocea afectată de polipii netratați:


-Da’ să știți că n-am să vă dau rest!


Măi să fie! Sunt un om generos de fel, dar nu sunt prost și simt imediat când cineva încearcă să-mi ia banii doar pentru că am față de gâscă.


– Ok, hai că scot tot ce-i prin geantă să văd ce găsesc, răspund.


Dezamăgit, omul cu livrarea, așteaptă …Scot tot măruntul, absolut tot și strâng 124 de lei. Să-i testez puțin răbdarea și umorul , proasta de mine zice:


– Cred că îți rămân datoare cu un leu.


– N-are cum! răspunde rapid și de-a dreptul enervat.


-Dar are cum să rămână 25 de lei la tine pentru că nu ai rest? Nu , n-are cum. Îmi pare rău că nu am suma exactă sau nu am plătit online…


Mă întorc în casă să mai caut un leu. Găsesc două monede de 5 ban și i le înmânez ca pe medalii.


Băi nene… se declanșează iadul.


-Te uiți la 25 de lei p***-m-aș pe ei dă bani să mă p**! Am venit 12 km… urla omul de mama focului în fața mea. Aruncă în scârbă monedele în iarbă și trage un scuipat specific băieților care au studiat la academia de pumni și picioare din spatele blocului .


De unde trag concluzia că omul nu face treaba asta pentru bani ci dintr-un hobby:) Așadar livratorii sunt niște bogați excentrici care se plictisesc acasă”, a fost prima postare pe care Oana Mareș a scris-o pe Facebook, aceasta a fost ștearsă după ce s-a viralizat. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel