Oana Roman divorțează dar nu scapă de numele soțului. Motivul pentru care o va chema în continuare Elisei

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman are parte de o situație cel puțin ciudată. În plin divorț, vedeta a realizat că nu poate renunța la numele soțului.

La finalul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate, după ce bărbatul a părăsit căminul conjugal și a luat cu el și afacerea pe care o construiseră împreună. Anunțul a fost făcut atunci chiar de Oana Roman, care a recunoscut că nu-și mai vorbește cu fostul partener și că pregătesc actele de divorț. 


Cum ruptura s-a produs iar cei doi au spus că nu mai e cale de întoarcere, fanii au întrebat-o pe vedetă de ce nu renunță la numele soțului pe contul de Instagram, unde încă apare ca  ”oanaromanelisei”.

Oana Roman le-a explicat internăuților faptul că se alfă într-o poziție ciudată și încă nu poate renunța la numele soțului pe conturile de socializare. Motivul ar fi faptul că atunci când și-a creat contul de Instagram, nu a găsit nume disponibil, deoarece căteva persoane au creat conturi false cu numele acesteia, astfel că a ales să folosească și numele soțului pentru a putea fi găsită de fani. 


Vedeta a explicat pe Instagram că va face demersuri pentru ca acele conturi să fie închise și abia apoi va putea renunța la numele fostului partener și să rămână Oana Roman. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel