Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre starea de sănătatea a mamei sale: "Nu-și poate mișca o mână"

Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman este urmărită de probleme. După despărțirea de soțul ei, Marius Elisei, vedeta trece în continuare printr-o perioadă grea. Potrivit vedetei, starea de sănătate a mamei sale nu este una tocmai bună, motiv pentru care trebuie să stea în permanență cu ea.

Oana Roman este cea care se ocupă în mare parte de mama ei. Vedeta a mărturisit că mama ei nu își poate mișca o mână, motiv pentru care  trebuie să o aranjeze, îmbrace și să o ducă la spital, ori de câte ori are nevoie. Oana Roman are parte și de ajutorul unei femei pe care a angajat-o, căci de multe ori, vedeta trebuie să se împartă între Mioara Roman și Isabela, fiica ei.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și : Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Oana Roman a făcut anunțul: „A început să se infecteze”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel