Mioara Roman, din nou pe mâna medicilor. Oana Roman a făcut anunțul: „A început să se infecteze”

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Mioara Roman ajunge din nou pe mâna medicilor, la o lună după ce a fost operată de urgență. Mama Oanei Roman va trece din nou printr-o intervenție, din cauza unei probleme de sănătate apărute în urma operației prin care a trecut, 

 

În urmă cu o lună, Mioara Roman a fost operată de urgență pentru a i se inlătura colecistul. La acea vreme, fiica sa Oana anunța cu îngrijorare problemele de sănătate prin care trecea mama sa. 


„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, spunea Oana Roman acum o lună pe rețelele de socializare.


Mioara Roman trece printr-o nouă intervenție


Oana Roman a anunțat că starea de sănătate a memei sale s-a deteriorat din nou și că aceasta va trece printr-o nouă intervenție. 

 

”Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic.”, a spus Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel