Oana Roman, devastată de durere. I-a murit un membru al familiei: „Iubitul meu...”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman suferă după pierderea sa.

Multă lume a trecut prin ce trece Oana Roman acum, mai ales după moartea cățelului ei Bubble, moment pe care l-a imortalizat printr-o postare pe rețelele de socializare. Astfel, vedeta a primit numeroase reacții la postarea sa care a fost însoțită și de un scurt text, un omagiu adus acestui cățel, pe nume Bubble.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten și companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniștit, în somn dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărțirea ar fi fost prea grea.
Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul cățeilor minunați, iubirea mea!”, a spus Oana Roman în online.

 

Fanii au năvălit în secțiunea de comentarii

Mesajul emoționant nu a fost ignorat de fanii vedetei care și-au arătat cu totul susținerea pentru Oana. Aceștia i-au arătat compasiune, iar urările au fost urmate de povești cu animăluțe.

„Dar să știi un lucru: și el te-a iubit și sigur se va întoarce, suflețelul lui va veni când nici nu te aștepți sub formă altui suflețel. Îți va ieși în cale și sigur îți va atrage atenția.Mie mi-au murit pe rând 2 motani de rasă birmaneză.La un an am găsit la bloc 2 pui motănei maidanezi. I-am luat și i-am îndrăgit pe loc. Într-o zi, i-am strigat pe numele pisoilor pe care i-am avut.Și mare mi-a fost mirarea când au venit la picioare și se gudurau, se frecau de picior cu un miorlăit exact cum făceau și cei plecați la Raiul pisicesc.Parcă mi-au răspuns..am văzut un licăr de bucurie în ochisiorii lor...parcă m-ar fi anunțat că s-au întors.Și multe din apucăturile lor regăsesc pe cele ale birmanezilor pierduți cu ani în urmă. Așa că fi atentă la primul suflețel care îți va ieși în cale. Animăluțele ne iubesc și sunt loiale, sincere și devotate.Merită iubirea noastră.”, i-a transmis un fan Oanei Roman.

„Mi se rupe sufletul de câte ori pleacă câte un cățel ! Îmi pare rău, Oana”, a mai zis un alt fan.

„Suferința este mare. Doar cine a trecut prin asta , poate înțelege. R.I.P Bubble”, a mai zis cineva.

Ce a spus cu câteva zile în urmă

Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete din spațiul online. Ea și-a prezentat opinia cu câteva zile în urmă despre episodul cu Gheboasă, trapperul de la Untold care a împărțit opinia publică din România în două.

„Bună dimineața, dragilor. Eu am început devreme astăzi pentru că a trebuit să încep demersurile pentru transferul Izei la noua școală. Uitându-mă pe Facebook am găsit niște postări ale unor oameni care au început să își dea cu părerea despre scandalul care a avult loc la Untold, cu acel concert și acel artist. Nu despre asta  vreau să vorbesc, ci despre moraliștii care s-au trezit comentând, inclusiv unii foarte cunoscuți care vorbesc despre libertatea de exprimare și care urlă „Jos cenzura”. Aș vrea să discutăm un pic despre ce înseamnă libertatea de exprimare, și că dacă vrem să ne dăm deștepți, trebuie să știm despre ce vorbim.”, a fost mesajul Oanei Roman din online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel