Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte acum Mioara Roman: „A avut o rană foarte mare” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a trecut prin două intervenții chirurgicale.

Oana Roman a trecut prin multe încercări în ultima perioadă. După divorțul de soțul ei, Marius Elisei, vedeta a ajuns cu mama ei la spital, acolo unde a fost supusă la două intervenții chirurgicale. Ultima a avut loc recent Ultima a avut loc recent, iar mama Oanei Roman încă se recuperează.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare noi imagini alături de mama ei și le-a povestit fanilor de pe Internet cum se simte în prezent aceasta. Fosta soție a lui Marius Elisei este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că recuperarea mamei sale a fost una grea, deoarece rana a fost destul de mare. Astăzi, Oana Roman a mers cu mama ei la medic pentru a i se schimba bandajul.

„Astăzi am venit din nou cu mama la prietenul nostru Bogdan să îi verifice pandamentul pentru că rana ei de la intervenție încă nu s-a cicatrizat complet, dar totul este spre bine. Într-o săptămână va fi totul rezolvat. Mama a avut o rană foarte mare și a durat mult recuperarea.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și : Oana Roman a răbufnit. Ce le transmite celor care o acuză că nu vorbește corect: „La Sorbonna nu se studiază în limba română”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel