Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ce probleme a avut după accidentul din Egipt

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a fost nevoită să meargă la medic, din cauza firelor cu care a fost cusută la rana provocată de accidentarea din Egipt.

În ultima zi de vacanță în Egipt, Oana Roman a călcat într-o piatră foarte ascunțită chiar în timp ce era în apă, iar din aceasă cauză a fost nevoită să meargă de urgență în cabinetul medicilor, unde a fost anesteziată și cusută. Din păcate, organismul vedetei nu a resorbit firele cu care a fost cusută, astfel că, la câteva săptămâni de la accidentare, a avut nevoie de noi îngrijiri medicale. 
 
”Gata! Am fost și la spital să-mi scot firele de la rana aceea pe care o aveam în călcâi, pentru că nu s-au resorbit și cel mai bine era să le scot. Începuseră să mă deranjeze, așa că am rezolvat și această problemă. Acum o să mă duc să citesc, să mă bucur de cărțile mele frumoase pe care mi le-am cumpărat”, a transmis Oana Roman pe Insta Story.

Cum se simte Oana Roman după accidentarea din Egipt. Vedeta trece prin momente delicate: „Am cinci copci”

Cum s-a accidentat


„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (...) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, povestea pe 18 aprilie Oana Roman pe Instastory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel