Oana Roman, declarație neașteptată după ce a zis că părăsește România. Mesajul o privește pe fiica ei

Data publicării:

Oana Roman este foarte implicată în viitorul fiicei sale.

După anunțul „plecării”, în care Oana Roman își lăsa publicul să știe faptul că „face toate eforturile pentru a pleca din țară cu Isa”, fiica lui Petre Roman a venit cu o altă declarație, de data aceasta fiind vorba de niște cuvinte mai „alese”. După ce a trecut și conflictul cu fostul soț, Marius Elisei, Oana Roman este determinată să se dedice integral familiei sale.

Vezi și: Ce l-a determinat, de fapt, pe Petre Roman să pună punct căsniciei cu Mioara Roman: „Mi-am pierdut mințile”

În una dintre postările sale, diva a comentat relația pe care o va avea cu fiica ei, atunci când cea din urmă va împlini 20 de ani.

Nu doar că Oana este o mamă atipică, dar nici nu vrea să fie în tiparul tradițional. Prin urmare, vedeta admite că va fi într-o relație de puternică prietenie cu fiica ei, în viitor.

„Eu voi fi prieten cu copilul meu când va face 20 de ani, asta am auzit de dimineață la radio, și a declanșat așa în mine o gândire.

Suntem sau nu suntem prieteni cu copiii noștri? Cea care spunea astăzi la radio că va fi prietenă cu copiii ei la 20 de ani, spunea că până atunci eu trebuie să-l trainuiesc și să-i impun și să-l învăț lucruri. Eu cred că dacă aștepți până la 20 de ani să fii prieten cu copilul tău, ai pierdut trenul.”, spune Oana, pe internet.

Vezi și: Mircea Badea, reacție după ce Ana Morodan și Oana Roman au fost păcălite de „Brânza Regelui”

Cu atât mai mult, Oana mai transmite că un copil nu are nevoie de un părinte cu o fire autoritară, acest lucru dăunând pe termen lung, spune ea.

„Da, copiii trebuiesc educați, trebuie să le transmitem niște valori, trebuie să înțeleagă de când sunt mici că există niște limite, că există niște bune maniere, că există lucruri pe care nu este frumos să le facă, dar în același timp trebuie să-i învățăm aceste lucru nu într-un mod dictatorial ca să spun așa, trebuie să începe să devenim prietenii copiilor noștri de foarte devreme, ei trebuie să vadă în noi nu o poziție neapărat doar dominantă, ci și un om cu care se pot înțelege, căruia îi poate pune întrebări, cu care se poate sfătui, pentru că dacă nu ne sfătuim cu părinții sau dacă noi părinții nu le explicăm copiilor că trebuie să sfătuiască cu noi, atunci avem o problemă, le va fi frică de noi și nu vor împărtăși lucruri.(...)”

Vezi și: Oana Roman, nou atac către Marius Elisei: „Fii tatăl pe care îl știe. Este pierdută și suferă”

Cu toate că este cea mai bună prietenă a Isei, fiica ei cunoaște anumite limite în ceea ce privește responsabilitățile cuvenite vârstei.

„Isa mea are 10 ani și eu vreau să cred că sunt prietena ei cea mai bună, știe că sunt limite, știe că trebuie să mă asculte când o rog niște lucruri, nu îi dau ordine și suntem prietene și împărtășim lucruri. Nu așteptați până la 20 de ani să fiți prieteni cu copiii voștri, pentru că va fi mult prea târziu.”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Vezi și: Dieta cu ajutorul căreia Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme: „Am fost acuzată că mi-am tăiat stomacul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel