Oana Roman, decizie RADICALĂ după izbucnirea războiului. Vedeta vrea să se mute din România

Data publicării:
Sursă foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursă foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman vrea să se mute din România, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Îngrijorată de ceea ce se întâmplă între Rusia și Ucraina, Oana Roman a răbufnit în mediul online. După ce a publicat mai multe mesaje despre război, vedeta le-a mărturisit fanilor săi ce decizie radicală a luat. Mai exact, Oana Roman vrea să se mute din România. Soția lui Marius Elisei a precizat că totul este serios și speră ca până la sfârșitul anului să facă acest pas.

"Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare.", a spus vedeta pe Instagram.

Ce vrea Oana Roman să facă după ce pleacă din România

Deși nu a menționat țara în care își dorește să se mute, vedeta a precizat doar că vrea să fie un sat liniștit, departe de meleagurile românești. Cât despre job-ul pe care și-l dorește să-l aibă, Oana Roman a mărturisit că vrea să administreze o afacere.

"Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oamnei puțini dar civilizați și liniștiți.", a mai spus Oana Roman pe Instagram-u personal.

"Există oameni în România care explică faptul că Putin este un șmecher"

"Am făcut câteva story-uri, mai devreme, despre faptul că a început un război armat în Ucraina și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care salută acest război, explică faptul că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că, la aceste postări, râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap, care se presupune că au reușit să facă ceva în viață, și niște bani. Mi se pare absolut periculos ce se întâmplă pentru că nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș institui cenzura.

Un război armat împotriva unui stat suveran, independent și pașnic este un act criminal care nu are cum să fie salutat de nimeni. Este adevărat că și Hitler a avut adepții lui și totul s-a terminat cu un Genocid. Rusia, iarăși, pe vremea lui Stalin a făcut genocid.. Nu ai cum să admiri așa ceva. Nazismul este în afară legii și cred că și oamenii ăștia care își exprimă părerile și spun că Putin este minunat. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel