"Există români care spun că Putin este un șmecher". Oana Roman, după mesajele unora de admirație: Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Oana Roman
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Oana Roman

Oana Roman a reacționat dur, după ce a aflat că există români care salută războiul din Ucraina și-l consideră pe Vladimir Putin un "șmecher".

"Există oameni în România care explică faptul că Putin este un șmecher"

 

"Am făcut câteva story-uri, mai devreme, despre faptul că a început un război armat în Ucraina și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care salută acest război, explică faptul că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că, la aceste postări, râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap, care se presupune că au reușit să facă ceva în viață, și niște bani. Mi se pare absolut periculos ce se întâmplă pentru că nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș institui cenzura.

Un război armat împotriva unui stat suveran, independent și pașnic este un act criminal care nu are cum să fie salutat de nimeni. Este adevărat că și Hitler a avut adepții lui și totul s-a terminat cu un Genocid. Rusia, iarăși, pe vremea lui Stalin a făcut genocid.. Nu ai cum să admiri așa ceva. Nazismul este în afară legii și cred că și oamenii ăștia care își exprimă părerile și spun că Putin este minunat. 

Vezi și: Război Rusia-Ucraina. Rudele Cristinei Șișcanu, prinse în conflict: Este cumplit! Nu vor să-și părăsească gospodăriile

"Ești bolnav psihic dacă nu înțelegi"

 

Un război armat înseamnă victime, copii, părinți, bătrâni oameni care mor. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăsta nu trebuie să se întâmple. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportament. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.", a spus Oana Roman pe Instagram.

"Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. În 2 ani am trăit o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.",a spus vedetă în această dimineață.

Vezi și: Război Rusia-Ucraina. Mircea Lucescu refuză să plece din Kiev: Cum să vin la București? Eu nu sunt laș



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel