Oana Roman, critici dure la adresa celor care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează” Ce spune vedeta despre fiica ei

Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar

Oana Roman a transmis un mesaj dur la adresa vedetelor care își includ copiii în campanii publicitare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și unde promovează tot felul de lucruri. Cu toate astea, vedeta recunoaște că are o problemă cu vedetele care își includ copiii în campanii publicitare, astfel că a luat și o decizie în ceea ce o privește pe fiica sa și a lui Marius Elisei. 

Oana Roman, critici dure la adresa celor care își includ copiii în campanii publicitare

Oana Roman este foarte mândă de fiica sa. Cu toate astea, vedeta a decis să o expună cât mai puțin și asta pentru că nu este deloc de acord cu vedetele care fac campanii publicitare, în care își implică și copiii. 

„O expun puțin pentru că este un trend care pe mine mă deranjează foarte tare, al influencerilor sau persoanelor publice, care își implică copiii în campanii. Mie mi se pare extrem de urât, foarte deplasat, este clar că acele campanii funcționează mai bine fiindcă își bagă copiii la mijloc, pentru că orice postare cu copii se viralizează mult mai ușor. Ei practic câștigă bani pe spatele acestor copii care sunt încă destul de mici pentru a decide dacă își doresc sau nu să fie târâți în astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am băgat-o în vreo campanie.

Eu trăiesc din Instagram și din Facebook, din campanii de influencing, fără să îmi implic copilul vreo secundă în aceste campanii. Se poate. Este multă muncă, dar se poate. Alții își explotează copiii în toate campaniile posibile, nu vorbim de jucării sau pampers, ci de lucruri care nu au legătură cu un copil. Din acest motiv am hotărât că Isa nu va fi expusă și o să se expună ea singură dar nu acum, ci când va fi mai mare și poate decide singură.”, a spus Oana Roman, pentru VIVA!

Oana Roman recunoaște că fiica sa este atrasă de camerele de luat vederi și se filmează încontinuu prin casă, dar cu toate astea, vedeta a decis că momentan Isa nu trebuie să aibă acces la internet. 

„Da, se filmează încontinuu prin casă și își face vlog-uri, dar nu le postează nicăieri. Ea nu are conturi de socializare, nici gestionate de mine măcar, nu are nici Instagram, nici Facebook , nici Tiktok, nu are absolut nimic deocamdată.”, a mai spus Oana Roman, pentru sursa menționată mai sus. 

 

Ce o consumă cel mai rău pe Oana Roman: 'Sunt foarte multe lucruri care mă scot din minți'

Oana Roman a dezvăluit și care sunt lucrurile care o scot din sărite. Vedeta recunoaște că nu suportă traficul infernal și șoferii care sunt „needucați, lipsiți de bun simț în trafic”.

„Mă consumă foarte multe. Sunt foarte mule lucruri care mă scot din minți. Traficul mă scoate din minți. Si mai mult decât traficul, mă scot din minți șoferii, care sunt efectiv needucați, lipsiți de bun simț în trafic și asta mă scoate din minți efectiv. Deci dacă e un moment unde mă dezlănțui, este la volan, pentru că nu mă aude nimeni.”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Ștefan Bănică, părere radicală despre Carla’s Dreams. A zis tot, fără rețineri: „Eu nu mai vreau să văd un personaj”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 07:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience