Oana Roman, Crăciun alături de mama sa, la centrul de recuperare unde este internată: „Marius va trebui să se ducă la ai lui”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman își petrece Crăciunul alături de mama sa, la centrul de recuperare unde este internată. 

Oana Roman a decis să petreacă Crăciunul altfel, anul acesta. Vedeta a decis să stea alături de fiica și mama ei, în centrul de recuperare unde aceasta este internată. Pe parcursul acestui an, cea care i-a dat viață s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, astfel că, a decis să-și dedice timpul mamei sale, în timp ce Marius Elisei a mers acasă la părinții săi. 

Oana Roman, Crăciun alături de mama sa, la centrul de recuperare unde este internată

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta le-a povestit internauților că a stat alături de mama sa la o cafea și s-au bucurat de magia Crăciunului. 

„Astăzi am fost la ea. Uități-vă la mine pe Instagram și o să vedeți tot ce fac eu. Am fost la mama pentru că au venit colindătorii, am stat cu ea și am urmărit spectacolul, a venit și Moș Crăciun.

Mama a băut o cafea, am stat de vorbă acolo, a fost super frumos. Iar în ziua de Crăciun evident că vom fi cu ea la masă. Ne ducem noi acolo pentru că se face o masă cu toată lumea și o să fie foarte frumos.”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.

Oana Roman: „O să vină la noi”

Cât despre tatăl său, oana Roman a mărturisit că va veni acasă pentru a petrece timp cu nepoata sa, Izabela. 

„El o să vină la noi, probabil, zilele astea, dar la mama mă duc eu cu Iza sigur. Pentru că și Marius va trebui să se ducă un pic la ai lui. Doamne ajută, anul ăsta stăm la noi acasă. Nu vreau bagaje, nu vreau drumuri, nu vreau aeroporturi, nu vreau gări, nu vreau hotel. Vreau să stau acasă și să mă odihnesc!”, a mai adăugat Oana Roman.

Oana Roman, mărturisiri emoționante despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, formează o relație de zece ani. Povestea lor de dragoste a fost adesea umbrită de diverse suișuri și coborâșuri, ba chiar și printr-un divorț. Cu toate acestea, dragoste a triumfat mereu, iar viața i-a adus întotdeuana din nou împreună. Chiar dacă în urmă cu câteva luni vedeta declara în spațiul public faptul că lucrurile încep să ia o întorsătură greșită, se pare că prezentul îi găsește împreună și fericiți. Asta arată ultimul mesaj postat de Oana Roman în spațiul public, unde descrie actuala situația în care ea și Marius Elisei se află acum. Chiar dacă până acum a avut parte de mai multe provocări, vedeta speră că lucrurile se vor așeza așa cum trebuie, pe viitor. 

„Pe 13 ianuarie se vor împlini 10 ani de când ne-am cunoscut! A fost frumos dar și greu. La nimeni nu e niciodată totul roz mereu. Suntem sănătoși și avem un copil reușit. N-am făcut averi, dar trăim decent! Sper ca ce e mai bun de abia de acum să urmeze. E dorința mea de Crăciun, să urmeze mult bine și multă împlinire și sa ne vedem visele realitate. Să fie un an care să ne aducă numai bine.”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Oana Roman a primit propunerea de a intra în politică: „Faci foarte multe compromisuri”

Oana Roman, fără filtre și fără machiaj: „E provocarea de sfârșit de an”. Cum arată vedeta, la prima oră a diminețiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel