Oana Roman a primit propunerea de a intra în politică: „Faci foarte multe compromisuri”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a dezvăluit motivele pentru care nu și-a dorit niciodată să intre în politică.

Oana Roman a trăit într-o familie extrem de influentă, mai ales la Revoluție, când tatăl său, Petre Roman, avea să devină premierul țării noastre. Așadar, în timp ce unora li se poate părea și în ziua de astăzi faptul că Palatul Parlamentului este o clădire impresionantă, vedeta se arată a fi extrem de familiarizată cu instituția, întrucât acela este locul unde și-a petrecut începutul adolescenței. 

„Atunci când am venit prima dată, la 13 ani, era impresionant, mi se părea foarte wow. Între timp, m-am obișnuit cu ideea, nu mi se mai pare cine știe ce ieșit in comun, dar este una dintre cele mai spectaculoase clădiri de pe planetă (n.r. Palatul Parlamentului).”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te paote interesa și: Oana Roman, fără filtre și fără machiaj: „E provocarea de sfârșit de an”. Cum arată vedeta, la prima oră a dimineții

 

Cu această ocazie Oana Roman a dezvăluit faptul că a primit chiar și propuneri de a intra în politică. Cu toate acestea, vedeta nu și-a dorit să-i calce pe urme tatălui său, din mai multe considerente. 

„S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa. Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca. Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri .... mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna.” a continuat aceasta.

 

Ce reprezintă luxul, pentru Oana Roman

Când vine vorba de o viață de „lux”, Oana Roman nu se gândește la lucrurile materiale pe care le deține. Aceasta spune că termenul se referă la cu totul altceva, în concepția ei, motiv pentru care crede că-l deține în totalitate.

„Mie mi se pare că luxul vieții mele a fost că întotdeauna am făcut ce mi-a plăcut și mi-a dat Dumnezeu fericirea să pot să-mi permit ce vreau, și cred că acesta e un lux pe care puțini oameni îl au. Sunt fericită că am putut toată viața să nu depind de alții, să lucrez cum vreau eu și cu cine vreau eu și să nu fiu la mâna la niciun patron. Luxul de a fi tu însuți este foarte rar.”, a mai spus ea. 

Citește și: Oana Roman, mărturisiri emoționante despre relația cu Marius Elisei: „Zece ani de când ne-am cunoscut!”

Chiar dacă se află mereu pe drumuri, implicată în diferite proiecte și plecată în diferite destinații de vacanță, Oana Roman spune că anul acesta de Crăciun nu-și dorește decât să stea în propria locuință. Vedeta a declarat în repetate rânduri faptul că a obosit-o foarte mult această perioadă, motiv pentru care vrea să se relaxeze măcar în zilele de sărbătoare.

„De sărbători stăm acasă anul astă, vreau să mă odihnesc. Nu-mi doresc mai mult, să stau să mă uit la filme, la televizor. Nu vreau nimic, decât odihnă, nu vreau să fac bagaje și să desfac bagaje.”, a încheiat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel