Oana Roman, atac subtil la adresa „prietenilor” falși. Ce nu au înțeles mulți despre ea: „Dacă te consideri apropiat... ”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a venit cu o declarație care a uimit publicul, mai ales dacă este o adresare subtilă la falsele prietenii.

Oana Roman a fost întotdeauna deschisă cu fanii săi de pe rețelel de socializare și nu s-a ascuns niciodată să vorbească despre viața ei personală. Cu ocazia Zilei Internaționale a Prieteniei, care a avut loc recent, vedeta a scris un mesaj pe pagina sa, descriindu-se pe sine în relație cu prietenii săi adevărați și loiali.

În ultima perioadă, Oana Roman a trecut prin momente dificile, după ce mama ei a fost spitalizată din cauza unor probleme de sănătate. Cu toate acestea, vedeta a demonstrat că este puternică și a gestionat cu calm întreaga situație.

Cum s-a descris pe sine Oana Roman

Fiind foarte activă pe platformele online, Oana nu ratează nicio ocazie de a împărtăși cu fanii săi experiențe din viața sa de zi cu zi. Recent, pe contul său de Instagram, ea a vorbit despre prietenie și a împărtășit cum este ea ca prietenă. Oana s-a descris ca fiind loială și a mărturisit că consideră acest lucru drept cel mai important atu al său.

„Apropo de ziua prieteniei: NICIODATĂ nu mi-am trădat un prieten. NICIODATĂ nu am vorbit urât despre un prieten, niciodată nu am trădat vreun secret. NICIODATĂ nu am greșit voit, NICIODATĂ NU am făcut rău nimănui! Sunt loială și alături până la capăt în prietenie. Nu aștept nimic înapoi! Dacă te consider apropiat voi fi acolo până la sfârșit. Orice ar fi. Mulți nu prea au înțeles asta dar e mai puțin important. Poate loialitatea asta e cel mai mare atu al meu pentru că îmi dă o liniște și împăcare absolută. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a scris Oana Roman pe Instagram. 

Mioara Roman a fost internată

În zilele recente, Oana Roman s-a întors în grabă în Capitală, după ce mama ei a fost internată la spital din cauza unor probleme de sănătate. Fiica Mioarei Roman a fost alături de mama sa zi de zi și, acum, a anunțat pe Instagram starea acesteia și când urmează să fie externată.

„Am avut o săptămână grea și fizic și emoțional. Luni și marți am filmat și am făcut poze, marți seara am aflat că mama nu e bine și au chemat salvarea. Toată noaptea am stat cu emoții așteptând vești de la doctori eu fiind la munte cu treabă, miercuri dimineață m-am urcat în mașină și m-am întors la București ca să mă duc la spital la ea. A fost cu multe emoții pentru ea și m-am dus zilnic la spital, timp în care mi-am făcut și celelalte treburi. Aceste emoții în legătură cu mama mă secătuiesc de puteri. Nu dorm bine și stau cu grijă în permanență. Azi încerc să-mi trag sufletul.(...) Sper ca mâine să o externeze”, le-a transmis Oana Roman fanilor din mediul online. 

Nu este deloc bine

Recent, Oana Roman a dezvăluit că starea mamei sale, Mioara Roman, nu este deloc bună. Boala acesteia nu are leac, dar poate fi ținută sub control prin observație atentă. Cu scopul de a evita agravarea simptomelor, Oana a decis să o interneze pe mama sa într-un centru de lux din Snagov, unde Mioara Roman beneficiază de cele mai bune tratamente și condiții.

Cu toate acestea, se pare că personalul centrului nu poate face minuni, iar uneori apar episoade grele pentru Mioara Roman, așa cum s-a întâmplat și recent. Cu toate eforturile și tratamentele oferite, starea sa de sănătate rămâne un adevărat provocare.

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel