Oana Roman, apel DISPERAT după ce și-a pierdut cățelul: „E bătrân și nu aude bine”

Oana Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Facebook

Oana Roman le-a cerut ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare după ce și-a pierdut patrupedul. 

Oana Roman a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare după ce și-a pierdut cățelul. Vedeta este îngrijorată pentru viața animalului ei de companie și i-a rugat pe fanii din mediul online să o ajută să îl găsească. Oana spune că patrupedul este bătrân și nu aude foarte bine iar asta poate îngreuna operațiunea de găsire. 


„Vă rog mult să ne ajutați! S-a pierdut Bubble în zona Tunari azi în jur de ora 19. Dați share poate l-a văzut cineva. E bătrân și nu aude bine și sunt disperată că nu-l găsesc nicăieri! Va mulțumesc”, a scris Oana Roman pe Facebook. 


Nu au trecut decât câteva minute până când fanii au postat o fotografie cu un cățel care semăna foarte bine cu cel al Oanei, pierdut chiar în zona descrisă de vedetă. Cu siguranță Oana a mers imediat pentru a-și recupra animalul de companie, iar ajutorul internauților a fost de mare folos. 


Oana Roman are probleme de sănătate. Vedeta va ajunge pe mâna medicilor. 

Oana Roman trece prin momente delocate în ultima perioadă. Vedeta le-a mărturisit fanilor că nu se simte prea bine și îi este teamă să nu aibă probleme de sănătate. Aceasta și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, motiv pentru care va ajunge la spital pentru o serie de investigații.


”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef.


M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman.

 

Citește și: Petre Roman, vacanță de lux în Grecia cu soția tinerică, în timp ce Mioara trece cu greu peste problemele de sănătate

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 aug, 21:50 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play