Oana Roman, anunț șocant. Vedeta își dorește să părăsească România: „O țară plină de ură, venin și ignoranță”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman spune că vrea să se mute definitiv din România. Ce o mai ține aici pe vedetă?

Oana Roman a trecut prin multe greutăți în ultimul an. Divorțul de Marius Elisei și problemele de sănătate ale mamei ei au consumat-o mult pe vedetă. Aceasta a găsit puterea de a merge mai departe datorită fiicei ei, Isabela. Chiar dacă acum și-a găsit liniștea, iată că vedeta este dezamăgită de țara ei și spune că și-ar dori să se mute definitiv de aici. 


”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat


Chiar dacă la începutul anului anunța divorțul de Marius Elisei, iată că această pauză de câteva luni a reaprins flacăra iubirii. Acum cei doi porumbei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar Marius Elisei ar face orice pentru a o face pe vedetă fericită. 


Vedeta a postat zilele trecute pe Instagram o fotografie în care apare doar cu fostul soț în timp ce sunt îmbrățișați. 


„Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut-o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei. 

 

Citește și: Alex Velea nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Cătălin Măruță: „A jignit-o pe nevastă-mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel