Oana Roman, adevărul despre fotografiile ei de pe Instagram, după ce a fost criticată că le editează: ”Există o frustrare...”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a decis să vorbească despre fotografiile sale de pe rețelele de socializare, după ce a fost criticată în nenumărate rânduri pentru faptul că își editează pozele.

După ce a slăbit considerabil, Oana Roman este în cea mai bună formă a ei. Cu toate astea, fosta soție a lui Marius Elisei este în continuare criticată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Dacă până acum mulți îi spuneau că trebuie să slăbească, acum mulți cred că vedeta  își editează pozele și nu arată precum în fotografiile publicate pe rețelele de socializare.

De ce mai poartă Oana Roman numele fostului soț pe rețelele de socializare. Vedeta le-a răspuns curioșilor

Oana Roman nu s-a mai putut bține și a decis să spună adevărul legat de imaginile de pe instagram. Aceasta a mărturisit că e vorba despre frustrarea celor care o văd la TV și îi spun că nu arată ca pe contul său de socializare, însă e adevărat că televizorul modifică foarte mult construcția fizică a persoanei.

”Eu nu îmi dau seama cum mă percepe lumea dinafară și mai ales că pentru cei care mă văd pentru prima oară după mult timp este șocul ăsta vizual. Eu fiind eu, nu realizez că lucrurile s-au schimbat. Există o frustrare pentru că foarte multă lume care nu mă știe decât de la TV îmi spune că la TV nu arăt ca în poze.

Pentru că televizorul modifică mult, iar eu nu sunt foarte telegenică. Iar ei confundă TV-ul cu realitatea. Oamenii consideră că eu cosmetizez această transformare. Una mi-a zis că îmi modific fața, sânii, etc.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel