Oana Roman a rămas fără prieteni. Prin ce trece vedeta după despărțirea de Marius Elisei: „Eram un animal social. N-am gașcă, n-am anturaj”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman trece printr-o perioadă delicată a vieții ei. Proaspăt divorțată, vedeta petrece mai tot timpul singură, fiind constrânsă de restricțiile din pandemie dar și din lipsă de prieteni.

În urmă cu câțiva ani, Oana Roman era sufletul petrecerilor în anturajele mondene din Capitală. Anii au trecut iar fiica lui Petre Roman s-a așezat la casa ei. Și-a întemeiat o familie cu Marius Elisei și au făcut împreună o fetiță, pe Isa. Din păcate, relația lor nu a funcționat așa că la finalul lui 2020 și-au spus adio, iar în urmă cu o săptămână au semnat actele de divorț. Cei doi au păstrat o relație de prietenie și încearcă să își crească fetița într-un mediu cât mai sănătos. 

Cândva sufletul petrecerii, Oana a ajuns acum o tipă retrasă, care petrece mai mult timp singură. Vedeta recunoaște că nu mai are prea multe anturaje și că preferă să petreacă timpul liber urmărind seriale. 


„Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a povestit Oana Roman pe Instagram. 

Vrea să scoată de la naftalină amintirile din adolescență

 

„O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe! Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât.

De aia acum, nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a mai mărturisit Oana Roman pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel