Oana Roman a rămas cu probleme de sănătate, după COVID-19: Mi-a fost foarte rău

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a dezvăluit cu ce probleme de sănătate a rămas, după ce a fost infectată cu COVID-19.

Oana Roman a trecut luna trecută prin momente cumplite, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Aceasta spune că și-a dat seama că s-ar putea să fie vorba de acest virus, când a simțit o formă de oboseală, ieșită din comun. 

"La începutul lui martie am făcut covid. Mi-am dat seama, pentru că într-o zi am fost foarte obosită, eu nu prea obosesc, eu duc mult. Și într-o zi când voiam să fac niște cumpărături pentru refugiați, m-am dus eu cu Marius, am cărat tot, le-am pus în mașina și în 30 de secunde am simțit că nu mai pot să mă țin pe picioare. I-am zis lui Marius că îmi este rău și să mă ducă acasă, că nu mai pot. Nu puteam să fac 3 pași, era o formă de oboseală extremă.", a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

"Am avut simptome post-covid"

Chiar dacă a trecut ușor peste perioada aceea, ce a venit după a fost mai greu, spune Oana Roman. Aceasta nu doar că a avut mult ai multe simptome, în perioada post-covid, dar a rămas și cu anumite probleme de sănătate, în prezent. 

„Am sunat-o pe prietena mea care are tratamentul cu tot ce trebuie. Eu am luat de toate, am luat inclusiv antivirale, antibiotic, tot ce scrie la carte. Nu mi-a fost rău deloc, le-am luat să nu mi se instaleze virusul în corp prea mult. Le-am luat preventiv și din momentul în care am început să iau tratamentul simptomele mi-au dispărut până seara. Am stat 6-7 zile, foarte bine am fost, n-am avut niciun simptom, nu mai eram pozitivă. După 3 zile s-a pozitivat ș Iza.

Am avut simptome post-covid, pe care multă lume le are. Mi-a fost foarte rău două săptămâni, am avut sinuzită, o stare de sfârșeală, grețuri și m-am speriat. Mi-am făcut analize și mi-au ieșit bine. Și acum vezi că mai am o fonfăială, tot mi-a rămas ceva.”, a mai zis ea.

Ce spune Oana Roman despre kilogramele în plus

"Am mâncat un pic de Crăciun. N-am dat iama, că nici nu mai pot să mănânc, m-am obișnuit așa, dar tot am pus vreo 2-3 kilograme, recunosc. Și vreo 2-3 centimetri, la măsurătoare.", a mai declarat ea Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel