Oana Roman a fost la un pas de a-și pierde viața în urmă cu 7 ani. Ce a pățit vedeta la acea vreme și cine a salvat-o

Data publicării:

Oana Roman a trecut prin clipe de coșmar la doar câteva luni de la nașterea Isabelei. Ce s-a întâmplat în urmă cu 7 ani?

Oana Roman a avut mari probleme de sănătate la doar câteva luni de la naștere. Vedeta și-ar fi putut pierde viața, iar asta a marcat-o profund pe fiica lui Petre Roman. Oana Roman a suferit niște complicații după operația de cezariană. Netratate, acestea i-au pus în pericol viața. 


Oana Roman a ajuns atunci de urgență la spital, iar medicii au reușit să îi salveze viața. Vedeta este recunoscătoare și acum medicului Gabriel Mitulescu, pe care îl consideră îngerul ei păzitor.


”Îi port acestui om o prețuire infinită. El este îngerul meu de pe Pământ și datorita lui eu trăiesc sănătoasă. Viața mea a fost și la propriu și la figurat în mâinile lui și a reușit sa ma salveze atunci când am fost la limita dintre viață și moarte. Aveam un nou născut acasă și eu ma luptam pentru viața mea. El mi a redat viata și în mâinile lui m-am născut a doua oară. Respect și recunoștință veșnică, va mulțumesc domnule doctor Gabriel Mitulescu”, a scris Oana Roman pe Facebook.

 


Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. 


Oana Roman și-a recăpătat zâmbetul zilele acestea. La doar câteva luni de la divorț, fiica lui Petre Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu. Cei doi au avut o escapadă pe litoralul românesc, acolo unde au reaprins scândeia iubirii.


„Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării a șapte ani de la nuntă. 

 

Citește și: Cristina Cioran, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în sarcină: „Acest fibrom uterin, creşte odată cu bebeluşul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel