Cristina Cioran, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în sarcină: „Acest fibrom uterin, creşte odată cu bebeluşul”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran este cea mai fericită de când a aflat că va deveni mămică. Ce spune despre problema de sănătate pe care o are?

Cristina Cioran va naște în luna septembrie o fetiță. Chiar dacă are 44 de ani, aceasta nu se teme de ceea ce va urma și privește totul cu optimism. Chiar dacă au existat diferite riscuri, pentru a-și putea strânge la piept copilul, vedeta a acceptat orice sacrificiu. Cristina Cioran nu a apelat la tratamente pentru a rămâne însărcinată și spune că totul a fost la mâna destinului. 


„Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie.


De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin”, a declarat Cristina Cioran pentru clickpentrufemei.ro.


Chiar dacă este în culmea fericirii, Cristina Cioran are o problemă de sănătate care îi dă ceva bătăi de cap. Actrița are fibrom uterin și spune că acesta crește odată cu bebelușul, dar nu este speriată, deoarece medicii i-au spus că va trece cu bine și peste asta. 


„Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece”, a dezvăluit actrița. 

 

Cristina Cioran a dezvăluit numele fiicei sale. 

 

„Vreți să vă zic numele fetiței mele? A fost pe lista Lorei, Emma se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja”, a spus Cristina Cioran în direct la ‘Vorbește lumea’.

 

Citește și: Nicole Cherry, adevăratul motivul pentru care și-a ascuns sarcina: ”Nu vreau să-mi plâng de milă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel