Oana Roman a fost infectată cu COVID-19. Cum se simte vedeta acum: Am luat tratament încă din prima zi

Data publicării:

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor că a fost infectată cu virusul SARS-COV2.

Oana Roman a trecut prin momente grele zilele trecute. Vedeta a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Soția lui Marius Elisei  a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-Cov2 vineri dimineață, când testul rapid a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta s-a autoizolat și a decis să nu spună nimănui despre starea ei de sănătate pentru a nu-și panica familia. 

Acum, Oana Roman a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi, pe rețelele de socializare. După cinci zile de când a aflat că este infectată cu virusul Sars-Cov2, vedeta și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ, astfel că a iesit din carantină.

"Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. (..).", a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman, dezamăgită de mediul online

Dezamăgită de postările din mediul online vis-a-vis de situația din Ucraina, Oana Roman a făcut mai multe insta story-uri, prin care își îndeamnă urmăritorii să rămână solidari. Vedeta e dezamăgită de poporul român, care nu poate face bine, fără să-l strice, mai apoi.

"Zilele astea am stat și am urmărit din afară cum arată online-ul în România... Câteodată, sau poate mereu, trebuie să te detașezi ca să poți vedea cu un ochi obiectiv. Cât ești implicat acolo, nu vezi nimic din ansamblu. Spuneam acum câteva zile că momentele de răscruce scot ce e mai bun din oameni, dar și ce e mai rău. Am avut dreptate. Pe lângă solidaritatea și iubirea.. A ieșit la iveală și ura, și răutatea, și impostura, și profitorii și scepticii, și incultura și manipularea.

Pentru că e cumva în ADN-ul nostru să începem foarte repede să stricăm ce e bun. Se întâmplă asta invariabil de-a lungul întregii noastre istorii. E ceva în mentalul nostru colectiv, care provoacă repede o ruptură... și scoate la iveală impostura și setea de a încerca să dărâmăm binele... Reușim să cădem în extreme de ambele părți. Și e atât de dăunător", a scris vedeta pe instagram.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel