"Am avut dreptate". Oana Roman, dezamăgită de mediul online: Au ieșit la iveală ura, răutatea și impostura

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a vorbit despre răutatea și dezinformarea din mediul online.

Dezamăgită de postările din mediul online vis-a-vis de situația din Ucraina, Oana Roman a făcut mai multe insta story-uri, prin care își îndeamnă urmăritorii să rămână solidari. Vedeta e dezamăgită de poporul român, care nu poate face bine, fără să-l strice, mai apoi.

"Zilele astea am stat și am urmărit din afară cum arată online-ul în România... Câteodată, sau poate mereu, trebuie să te detașezi ca să poți vedea cu un ochi obiectiv. Cât ești implicat acolo, nu vezi nimic din ansamblu. Spuneam acum câteva zile că momentele de răscruce scot ce e mai bun din oameni, dar și ce e mai rău. Am avut dreptate. Pe lângă solidaritatea și iubirea.. A ieșit la iveală și ura, și răutatea, și impostura, și profitorii și scepticii, și incultura și manipularea.

Pentru că e cumva în ADN-ul nostru să începem foarte repede să stricăm ce e bun. Se întâmplă asta invariabil de-a lungul întregii noastre istorii. E ceva în mentalul nostru colectiv, care provoacă repede o ruptură... și scoate la iveală impostura și setea de a încerca să dărâmăm binele... Reușim să cădem în extreme de ambele părți. Și e atât de dăunător", a scris vedeta pe instagram.

"Asta e ceva care m-a inundat cu greață"

Vedeta se arată a fi dezamăgită de mai mulți oameni publici, care au vrut să profite de pe urma refugiaților, prin a-și face reclamă.

"Am văzut zilele astea exemple din ambele extreme. Multe. Am văzut multă dezinformare, multă propagandă, multă solidaritate și umanitate, dar și multă impostură și prea mulți profitori. Business-uri sau oameni care au încercat să-și promoveze un produs folosindu-se de drama copiilor refugiați. De exemplu- asta e ceva care m-a inundat cu greață, la propriu. Am văzut influenceri care se arată cu degetul unii pe alții, răspândind ură. Am văzut de toate, dar aleg la final să rămân doar cu ce îmi liniștește cât de cât sufletul. Să lăsăm la o parte gâlceava, e șansa noastră acum, să fim de partea corectă a baricadei", a continuat Oana Roman.

Ciește și: Oana Roman, probleme serioase de SĂNĂTATE. Vedeta s-a confesat fanilor: "Mă simt foarte rău"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel