Oana Roman a fost dată complet peste cap. Vedeta și-a anulat vacanța chiar pe ultima sută de metri

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman trebuia să plece în vacanță, dar a anulat totul. Ce a determinat-o pe vedetă să renunțe la planurile ei?

Oana Roman și-a anulat planurile de la sfârșitul săptămânii. Vedeta nu mai pleacă în vacanță din cauza vremii. Fosta soție a lui Marius Elisei și-ar fi dorit ca în acest weekend să poată ajungă la malul mării, dar condițiile meteorologice i-au dat peste cap toate planurile. Aceasta le-a împărtășit și fanilor de pe Instagram dezamăgirea pe care o simte. 


„Voiam să plecăm la mare, am anulat. După, m-am gândit că totuși plecăm, astăzi am anulat definitiv pentru că este evident că nu avem ce căuta la mare. Vremea este absolut groaznică. Plouă cu găleata și se pare că va mai ploua. Nu știu ce o să facem weekend-ul ăsta, voiam să mergem pe undeva, dar în condițiile astea probabil că vom sta acasă... nici nu știu ce planuri să ne facem pentru că este ceva groaznic”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare. 


Oana Roman spune că așteaptă cu nerăbdare temperaturile ridicate și soarele puternic, deoarece vedetei nu îi place deloc vremea ploiasă și mohorâtă. Ba mai mult, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că nu ar putea trăi niciodată în Anglia, doar din cauza vremii mereu ploiase. 


„Mă deprimă îngrozitor vremea asta. Nu-mi place absolut deloc când plouă, de asta, pentru mine Anglia este o țară în care nu aș putea să trăiesc niciodată în viața mea, pentru că nu suport ploaia și frigul”, a adăugat Oana Roman.

 

Citește și: Noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman: „Ia o pungă de medicamente”


Oana Roman îi duce dorul lui Marius Elisei


„Se simte lipsa unui bărbat. Sunt singură, nu am un bărbat în casă cu care să mă ajute la treaba și bineînțeles că îmi prind urechile că nu știu să montez și mă iau nervii, nu mă pricep și o iau de la capăt, Izabela nu mai are răbdare să stea să mă ajute și trebuie să găsesc neapărat pe cineva care să vină să mă ajute să fac renovarea”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii din „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel