Oana Roman a decis să meargă la psiholog. Ce se întâmplă cu vedeta: „Am nevoie să reîncep terapia”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a recunoscut că merge la psiholog. Vedeta traversează o perioadă grea.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. În ultima perioadă, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale, însă de data aceasta, Oana Roman a făcut un alt anunț. 

Mai exact, Oana Roman a povestit că de două săptămâni traversează o perioadă foarte grea. După o zi în care a stat stresată din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, vedeta a recunoscut că este anxioasă și a simțit nevoia să apeleze din nou la psiholog. 

Oana Roman: „În ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică”

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.

Familia Oanei Roman e lovită de probleme de sănătate

Oana Roman a mărturisit că sora ei, Catinca, a ajuns la spital cu tatăl ei, iar ea a stat cu stres după ce fiica sa a făcut febră.

„Încheiem apoteotic ziua: mama s-a operat, sora mea e cu tatăl ei în spital, pe seară Isa a făcut febră! Dar întotdeauna după mult rău vine foarte mult bine. Va fi bine până la urmă. Noapte bună, dragii mei și vă mulțumesc pentru gânduri!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Oana Roman se confruntă cu anxietatea

‘’De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’’, a scris Oana Roman în online.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Oana Roman nu s-a mai putut abține și l-a pus la punct pe un tânăr, care a jignit-o pe rețelele de socializare. Vedeta nu a putut să accepte cuvintele urâte pe care i le-a adresat acesta, astfel că Oana Roman a făcut public și profilul „băiețașului” în cauză. Totul ar fi pornit, după ce tânărul a acuzat-o pe vedetă că stă degeaba, în timp ce fiica ei îi masează picioarele, iar soțul gătește. 

„Fiica ta te masează la picioare, sclavul îți face găluște? Tu stai ca împuțita și modifici pozele să tai gușa.”,i-a scris internautul Oanei Roman, după ce aceasta a împărtășit că Marius Elisei îi face găluști cu prune.

Vedeta a făcut un apel pentru toți cei care au copii. Oana Roman i-a sfătuit să aibă grijă la educația lor pentru a nu ajunge în această situație. 

„V-am spus că atunci când mai apre câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (...) Da, e de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine.”, a scris Oana Roman, ca răspuns la mesajul primit.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel