Oana Roman a albit de la vârsta de 22 de ani. Motivul pentru care vedeta a încărunțit de la o vârstă fragedă

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a vorbit despre ritualurile pe care le are în ceea ce privește aspectul fizic. 

Oana Roman a reușit să slăbească mult în ultima perioadă. Vedeta este mulțumită acum de felul cum arată și este mereu atentă la aspectul ei fizic. Este mult mai atentă la alimentele pe care le consumă dar și la ritualurile de înfrumusețare. 


Oana Roman merge adesea la salonul de cosmetică pentru diverse tratamente pentru piele. Folosește creme hidratante și își vopsește părul doar la salon. Din păcate, vedeta a albit de la vârsta de doar 22 de ani. Fosta soție a lui Marius Elisei a moștenit această genă de la mama și bunica ei, care de asemenea au încărunțit de tinere. 


”Mă vopsesc de foarte mulți pentru că din păcate am albit de tânără foarte tare, de pe la 22 de ani. Și mama e la fel, și bunica a fost la fel”, a spus Oana Roman la Antena Stars.


Oana Roman apelează adesea și la ajutorul perucilor. Vedeta adoră să își schimbe look-ul de la o săptămână la alta și poartă des peruci. Fanii de pe Instagram au observat de-a lungul timpului că Oana este fie brunetă, fie castaniu închis, fie cu părul creț, drept, lung sau scurt. 

 

Oana Roman și Marius Elisei, semne de împăcare 


Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei începe să fie din ce în ce mai bună. Chiar dacă și-au spus adio în urmă cu câteva luni, cei doi au împreună o fetiță minunată, de dragul căreia au rămas în relații bune chiar și după ce au semnat actele de divorț. 


”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus Oana Roman la Antena Stars.


Cei doi au mers alături de fiica lor, Isa, la munte. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult. 


„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (...) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus vedeta la Xtra Night Show.

 

Citește și: Iulia Albu, detalii neștiute despre relația cu familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel