Iulia Albu, detalii neștiute despre relația cu familia lui Cristi Borcea: „Ne-am certat foarte mult”

Data publicării:
Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto

Iulia Albu a vorbit despre gradul de rudenie care există între ea și familia lui Cristi Borcea. 

Iulia Albu a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre relația ei cu familia lui Cristi Borcea. Chiar dacă nu și-au mai vorbit de foarte mult timp, iar între ei au existat mai multe scandaluri de-a lungul timpului, Iulia Albu a îngropat securea războiului și a avut doar cuvinte de laudă la adresa afaceristului. 


„Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus”, a spus Iulia Albu în emisiunea „La Măruță”. 


Mihaela și Cristi Borcea au fost nași de cununie pentru ea și Mihai Albu. Criticul de modă susține că au existat niște lucruri care au făcut-o să se îndepărteze de familia afaceristului, dar preferă să nu dezvăluie care au fost acestea. 


„Eu prefer să nu vorbesc de acest subiect. Evident că au existat nişte lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași, așa că Mikaela are niste părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a adăugat vedeta. 


În trecut, au existat diferite zvonuri care vorbeau despre o posibilă relație între Iulia Albu și Cristi Borcea. Criticul de modă susține că la un moment dat s-au depășit niște granițe, iar atunci ea a decis că este mai bine să se retragă. Ba mai mult, Iulia Albu susține că Borcea nu este genul ei de bărbat. 


„Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii pentru că nu îmi place. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi plac alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ţine de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniţă. Au existat nişte lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei, și de el și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, a dezvăluit Iulia Albu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel