Cum se simte Oana Roman după accidentarea din Egipt. Vedeta trece prin momente delicate: „Am cinci copci”

Data publicării:

Oana Roman s-a accidentat în vacanța de vis pe care a petrecut-o alături de fiica ei. Vedeta a dezvăluit cum se simte.

Oana Roman a plecat într-o binemeritată vacanță în Egipt, alături de fiica ei, și prietena ei, Vica Blochina. Acestea s-au bucurat de vremea frumoasă și de plajele fierbinți. Din păcate, Oana Roman a avut parte de un moment mai puțin plăcut, chiar în ultima zi de vacanță. Aceasta a ajuns pe mâna medicului,  după ce a călcat pe un obiect ascuțit, în apă.

Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor cum se simte, după accidentare

Oana Roman a dezvăluit că rana a fost cusută, iar acum are cinci copci în zona respectivă. Acum, vedeta trebuie să urmeze tratamentul și să ia pastile și antibiotice. Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman încearcă să treacă peste cele întâmplate.

„Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi.

A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe pagina sa Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel