Oana Radu, o nouă operație estetică: „E ceva ce mă complexează, ceva cu care e greu de trăit”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Radu urmează să fie supusă unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta e decisă să își schimbe silicoanele.

Oana Radu este hotărâtă să atingă perfecțiunea. După ce a slăbit peste 60 de kilograme și arată ca un manechin, artista s-a decis să își modifice din nou bustul. În urmă cu câțiva ani, vedeta a fost supusă unei intervenții de augmentare mamară, iar acum vrea să își ajusteze din nou decolteul. 


„Foarte curând (n.r. o să se opereze). Mai curând decât credeți urmează această intervenție. (…) Apropo de operație, că m-ați întrebat, fix acum mă îndrept către medicul care mă va opera și o să vorbim puțin cu el despre ce presupune intervenția mea, despre faptul că nu e un moft, despre faptul că nu e o chestie doar estetică și că este ceva ce mă complexează, ceva ce e greu de trăit cu', a spus Oana Radu la InstaStory.

Vedeta va opta pentru o formă rotundă a protezelor, dar și încă nu este decisă asupra dimensiunii. 

Povesteam că sunt în drum spre clinică și am ajuns și vi-l prezint chiar acum pe domnul doctor. M-am hotărât, gata, trebuie să-mi faceți ceva să fiu și eu în rândul lumii. Domnul doctor o să-mi facă o operație de mastopexie. Folosim proteze rotunde. Nu se știe dacă mai mici decât cele pe care le am. Doamne ajută! Să ne iasă treaba bună!', a mai spus Oana Radu.


„Probabil sanii mei nu sunt perfecti. Probabil nici corpul meu nu este. Ceea ce este perfect este faptul ca traiesc si sunt sanatoasa! Corpul meu este inca “under construction” dupa ce m-am luptat de doua ori in viata asta cu muuuulte kilograme ! Chestie pe care deja o stiti, nu?! Pana cand voi arata fix asa cum visez, ma folosesc de trucuri”, spunea cântăreața în urmă cu ceva vreme, în dreptul unei fotografii în care își arată forma sânilor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel