Oana Radu, nou atac către fostul soț: „Aveți mare grijă cu cine va asociați în firme”. Vedeta le-a dat fanilor o veste importantă

Data publicării:
Oana Radu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu, foto Instagram

Oana Radu a împărtășit cu fanii săi o nouă reușită importantă.

Oana Radu a trecut recent printr-o experiență extrem de neplăcută cu fostul ei soț. Chiar dacă părea că cei doi se înțeleg extrem de bine, întrucât artista a înfățișat fericirea până în ultima clip, se pare că realitatea a fost cu totul alta. Între aceștia nu mai funcționau de multă vreme lucrurile, iar de vină se pare că a fost fostul partener al artistei, după cum arată partea sa de adevăr. Mai mult, Oana Radu le povestea fanilor în trecut cum Cătălin Dobrescu nu a venit cu nicio sursă de venit pe timpul căsniciei celor doi și, cu toate acestea, și-a însușit mai multe bunuri, care erau trecute pe numele său. 

Asta s-a întâmplat și cu mașina vedetei de concerte, care a fost practic „confiscată” de bărbat, însă se pare că artista nu s-a lăsat doborâtă de asta și le-a dat fanilor o veste importantă.

„Sooo happy meeee! Azi mi-am cumpărat o nouă mașină de concerteeeee! Yuhuuuu! Mi-am cumpărat una asemănătoare cu cea pe care îl aveam, doar că muuult mai nouă și cu muuulte opțiuni, pentru că pe aceea din păcate nu o mai pot accesa, fiindcă fostul meu soț nu îmi mai permite să o folosesc, el fiind administrator pe firma pe care se află mașină (fără a conta că nu a produs niciun ban pentru firma respectivă)! Aveți mare grijă cu cine va asociați în firme și pe cine puneți administrator! Nu mai contează ce a fost! Capu’ Sus! Sper că povestea mea să fie o lecție pentru voi, și totodată să vedeți că după orice furtună, iese soarele! La mine a ieșit mai mult că niciodată, și e doar începutul.”, le-a dezvăluit Oana Radu fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Ce alte acuzații îi aducea în trecut Oana Radu fostului soț

Se pare că acesta nu ar fi fost singurul bun material pe care fostul soț al Oanei Radu și l-ar fi însușit de la artistă. Aceasta dezvăluia în trecut faptul că bărbatul, după ce nu a mai fost de acord să-i ofere o nouă șansă de împăcare, ar fi început să apeleze la fel de fel de gesturi extreme, precum ar fi acelea de a-i lua lucruri din casă fără niciun fel de explicație.

„Mi-au dispărut lucruri din casă, actele de la un ceas pe care l-am cumpărat de la el, eu fiind soția lui am cumpărat un ceas de la el. El era supărat că îl purtam și mi-a dispărut certificatul. Eu nu aveam cum să schimb cheia, pentru că amândoi eram proprietarii casei.”,  a declarat în trecut Oana Radu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii

Ea e cea care și-a dorit despărțirea

Oana Radu a dezvăluit și ce s-a întâmplat, imediat după ce artista i-a explicat bărbatului faptul că vrea să se despartă definitiv de el. Dacă inițial, Cătălin Dobrescu părea că înțelege situația, ulterior, acesta și-a dorit să revendice ceea ce a considerat că i se cuvine.

„Eu am hotărât să mă despart de el, pentru că după o situație urâtă, am zis că nu mai vreau. El a plecat, de obicei, când ne certam, el pleca la Craiova și eu îl imploram să nu plece, așa se întâmplau lucrurile. În ziua aia, prima dată în viața mea, aveam puterea să stau pe canapea și i-am zis să se ducă. El, fericit, a plecat. O săptămână sau două nu m-a căutat, după care a început să mă sune, să mă întrebe, i-am zis că nu vreau să am nicio treabă cu el. Inițial, mi-a zis că nu-i trebuie nimic și ca să rămân eu cu tot ce avem. Eu i-am zis să vină să discutăm, pentru că nu vreau să plece fără nimic. Când a venit înapoi, a zis că el de fapt nu mai pleacă și că vrea să ne împăcăm, apoi a zis iar că pleacă, doar că vrea bani.”, a mai dezvăluit artista. 

Citește și: Cum eviți deshidratarea pe caniculă. Respectă aceste 5 reguli. Dr. Marius Sava: „Aveți foarte mare grijă!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel