Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre unul dintre subiectele momentului, revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa.

Irinel Columbeanu a avut parte de surpriza vieții lui recent, după ce a fost vizitat în România de fiica sa, Irina. Adolescenta nu și-a mai văzut tatăl de aproximativ șase ani, lucru care a făcut ca această revedere să fie una emoționantă pentru ambele părți. Odată cu ei însă, au empatizat și foarte mulți români, care au urmărit toată povestea fostului milionar, unii dintre ei susținându-l chiar și cu ajutor financiar pe acesta. Astfel, ajuns în azilul în care are parte de toate îngrijirile necesare, Irinel Columbeanu nu a mai avut decât o dorință, aceea de a-și reîntâlni fiica, care s-a schimbat considerabil de când a văzut-o ultima dată și, cu sprijinul unor oamenilor potriviți, acest lucru a devenit, în final, realitate.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut și ele de făcut un comentariu pe seama acestui subiect, prezentatoarele fiind complet uimite de înfățișarea pe care o are fiica Monicăi Gabor în prezent, la vârsta de 17 ani.

„Irinel Columbeanu și-a revăzut după ani fetița. A fost un moment emoționant, asta mică e dulce, e normală. Uită-te cât e de frumoasă, fără buze, fără gene. E un copil.”, a spus Teo Trandafir.

„Are 17 ani totuși. Dacă ne gândim ce ținute și machiaje am văzut la balurile de absolvire.”, a adăugat Ilinca Vandici.

„Da, arată de 25 de ani.”, a mai spus colega sa de platou.

„Dar Irinuca nu, dimpotrivă, ceea ce mă bucură, pentru că înseamnă că și-a găsit echilibrul. Aici mă refer și la Monica, chiar dacă lumea a zis că cine știe ce o să facă, având în vedere trecutul, dar uite, ăsta-i rezultatul, oglinda. Cât e de frumoasă Irinuca, superbă.”, a completat șatena. 

Citește și: Irina Columbeanu, primul interviu alături de tatăl ei, la șase ani după ce s-a mutat în America: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Ce amintiri o leagă pe Teo Trandafir de Irinuca

În continuare, celebra prezentatoare TV și-a adus aminte de primul contact pe care l-a avut cu Irinuca, când părinții săi, căsătoriți la vremea aceea, au adus-o pe micuță în platoul de emisiune. În acest context, vedeta nu știe când au trecut anii și când ființa firavă care încăpea într-un coșuleț a devenit o domnișoară în toată firea.

„Haide să-ți povestesc ceva, lucram la altă televiziune. Au venit ea și el, Monica și Irinel cu un coșuleț în care era Irinuca, după botez. Și acum o văd aici, nu-mi place. E frumoasă, dar nici chiar așa.”, și-a adus aminte Teo Trandafir.

„Mie mi se pare superb faptul că cineva, adică nașul lui Irinel Columbeanu, a înlesnit întâlnirea lor. Din câte am înțeles, nu s-au mai văzut de 6 ani de zile și pentru că știe toată lumea ce situația grea are domnul Irinel, nu cred că putea face ca acest lucru să fie posibil. E un cadou care să-i mângâie sufletul. Foarte frumos.”, a mai spus și Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir au rămas fără cuvinte, după ce Oana Roman a dat anunț matrimonial: „Întrebarea mea este dacă o fi pe bune”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel