Oana Radu a trecut prin clipe cumplite: Acum vine salvarea, sperăm...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, Instagram

Oana Radu le-a povestit fanilor, prin ce a trecut când a ajuns în Bruxelles.

Oana Radu a trecut prin momente tensionate în Bruxelles, acolo unde avea de susținut un concert. Artista și soțul ei au plecat din aeroport extrem de obosiți, îndreptându-se spre hotelul unde erau cazați. Însă, înainte să ajungă în cameră, li s-a întâmplat un incident. Ușa liftului în care erau s-a blocat, fapt pentru care cei doi au așteptat să vină ajutoarele.

"N-am apucat să vă spun că am aterizat, pentru că am rămas blocați într-un lift. Acum vine salvarea, sperăm... Nu sunt speriată deloc, mi-e foame și somn. Vin să ne salveze și o să avem libertate... dar deocamdată pare că nu e cu succes. ", a spus Oana Radu, pe instastory.

"Cum să fii speriată cu mine? Păi dacă îi dau un brânci sare ușa, dar ne facem de râs pe-aici. Nu mă provoca...", a adăugat soțul artistei.

Oana Radu NU își dorește copii

Chiar dacă se apropie ușor de vârsta de 30 de ani, artista a declarat faptul că nu vrea copii. Mai mult, s-a arătat a fi destul de deranjată de această întrebare.

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil. Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, relatează WOWbiz.ro.

Oana Radu, din nou la dietă

Chiar dacă în preajma sărbătorilor, vedeta recunoaște faptul că a acumulat câteva kilograme în plus, motivația a ajutat-o să scape repede de ele.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat. Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la Vorbește lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel