Oana Pellea, în doliu. Actrița a pierdut o persoană dragă: „Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc”

Data publicării:

Oana Pellea trece prin momente grele, după ce o persoană dragă s-a stins din viață. 

Oana Pellea este în doliu, după ce o rudă s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de marea actriță pe rețelele de socializare. Mai exact, este vorba de una dintre surorile regretatului său tată, Amza Pellea, care s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani.

Oana Pellea, în doliu, după ce a pierdut o persoană dragă

„Irina mea… a plecat să se întâlnească cu surorile ei… Elvira, Tatiana, Ileana și cu frățiorul ei Amza… Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc. Blândețe de OM… Drum bun și să le spui tuturor din Cer că îi iubesc.Dumnezeu să te odihnească, iubita mea. Condoleanțe Vanda Ștefan și Vanessa, Ruxandra Sălcianu și Raff. Vă iubesc”, este mesajul dureros transmis de Oana Pellea pe pagina de Facebook.

„Irina mea… sora lui tata, a plecat puțin… Dumnezeu să-ți odihnească sufletul blând! Te iubesc si multumesc pentru tot!”, a mai scris Oana Pellea pe social media, în dreptul pozei de profil, care este o imagine complet neagră.

Oana Pellea, dezvăluiri dureroase despre moartea părinților

În urmă cu ceva timp, Oana Pellea a făcut dezvăluiri dureroase despre moartea părinților. Actrița a recunoscut că moartea mamei sale a afectat-o atât de rău încât nu își mai dorea să trăiască. Cu toate astea, Oana Pellea și-a găsit puterea să meargă mai departe știind că asta îi va face cu adevărat fericiți pe părinții săi, acolo sus. 

„Când am pierdut-o pe mama am vrut să se termine viața. Nu să mă sinucid, dar nu m-a mai interesat viața. Pe urmă mi-am dat seama că dorința pe care o avea mama cu tata era să fiu fericită.Și atunci am spus că dacă ei mă vor fericită, apoi e musai să fiu. Și am început să fiu fericită. Mama a fost iubirea vieții mele, pe lângă tata. Am două iubiri ale vieții mele. Am mai avut eu iubiri, dar nu sunt iubirile vieții mele. Am avut și am un privilegiu extraordinar de a avea din ambele părți o familie, un neam, de care sunt foarte mândră, de oameni cinstiți, oameni frumoși, oameni cu frică de Dumnezeu.E un mare privilegiu ăsta. Și îi mulțumesc Domnului în fiecare zi că am nimerit în neamul ăsta”, a spus Oana Pellea la un moment dat, în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Moraru.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Ce s-a întâmplat când a mers să-și ia adio de la Mioara Roman: „Mi-a fost frică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel