Oana Lis s-a împăcat cu fratele său. Cei doi au îngropat securea războiului după trei ani de zile: „Și-a dat și el seama”

Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis și fratele său s-au împăcat. Cei doi nu și-au vorbit timp de trei ani de zile.

Deși au copilărit împreună și au împărțit tot ce au avut, Oana Lis și fratele ei mai mic au fost certați o perioadă lungă de timp. După trei ani de zile în care nu și-au mai vorbit, cei doi au decis să îngroape securea războiului și să revină la gânduri mai bune.

Oana Lis a fost cea care a declarat că ea și fratele ei s-au împăcat. Mai mult decât atât, soția lui Viorel Lis a mărturisit cu ochii în lacrimi că ține foarte mult la fratele său, pe care l-a ajutat întotdeauna atât cât a putut.

„Îmi dau și lacrimile. M-am împăcat și cu fratele meu. Mă mai ajută el cu bani. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că vom ajunge la asta. Eram certați, nu mai vorbeam de trei ani, m-a dezamăgit. Dar a înțeles și el că nu poți fi alături de persoanele dragi numai verbal, numai prin telefon.

L-a ajutat și Viorel pe frati-miu când era mic, i-a plătit școala de șoferi, cu mai multe. El acum muncește, a plecat în Olanda. Eu pe frati-miu l-am crescut ca pe copilul meu, am făcut sacrificii mari pentru el, și mă bucur că acum le vede. Acum mă întreabă ce fac, dacă am nevoie de ceva”, a povestit Oana Lis în emisiunea La Măruță, de pe Pro TV.

Cât despre Viorel Lis, în ciuda problemelor grave de sănătate cu care se confruntă, Oana a mărturisit că face tot ce îi stă în putință pentru ca soțul ei să stea cât mai mult alături de ea.

„Este o bucurie că a ajuns până la vârsta asta, dar este greu. Merge prin casă cu cadru. Pentru vârsta și problemele lui de sănătate, este bine. El a avut mai multe accidente vasculare cerebrale care i-au afectata nervii periferici. Este dureros. Când a văzut cadrul ăla, a vrut să îl arunce pe geam. Apoi i-am luat un baston, a făcut și recuperare. Mulți m-au suspectat că eu pentru bani stau cu Viorel, de acum 20 de ani. În primul rând, numai din iubire poți să stai cu un om 20 de ani, și numai din iubire poți să stai cu un om la greu. În România, dacă nu ai bani, mori mai repede. Toate aceste tratamente costă, dar nu putem sta așa. (...) Viorel e în viață și datorită mie. Am fost alături de el, l-am dus la spital imediat când a făcut accidentele vasculare”, a mai adăugat Oana Lis.

 

Cui îi lasă Viorel Lis toată moștenirea pe care o are. Fostul edil al Capitalei vrea ca Oana să devină mamă: ”Să nu rămână singură”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel