Oana Lis, planuri mari pentru 2022: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta! Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, captură foto PRO TV
Descriere foto: Oana Lis, captură foto PRO TV

Oana Lis este pe lista de așteptare pentru adopția unui copil. Chiar dacă a trecut mult timp de când a depus dosarul, soția lui Viorel Lis nu și-a pierdut speranța și își dorește cu ardoare să devină mamă. 

Oana Lis a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță și a povestit cum a fost Revelionul pentru ea și Viorel Lis. Cuplul a petrecut într-un  cazinou.

 “Am petrecut la păcătoși. Aveam de ales să mergem la niște prieteni acasă sau să mergem la un restaurant și am zis Hai la cazinou că acolo avem 3 în 1, și mâncare, și băutură, și jocuri.  Am și câștigat, am și pierdut. Eu am câștigat un bonus, Viorel a pierdut la aparat. Asta este o distracție, nu e ceva ce facem zilnic.”, a dezvăluit Oana Lis la PRO TV.

Anul trecut, cei doi au avut mai multe probleme de înfruntat, printre care și infectarea cu COVID. Atunci, fostul edil al Capitalei a fost internat în spital și încă se resimte după vindecare.


„Este foarte greu, după Covid. Viața noastră este total diferită. Boala asta ne-a zdruncinat. Gândiți-vă că Viorel a avut în ultimul an atacuri vasculare, epilepsie, criză diabetică, covid. Acum suntem într-o perioadă de acalmie și sunt foarte fericită, dar știu că o să vină iar o furtună”; a mai spus vedeta.

 

Ce i-a urat fostului edil la 12 noaptea, de Revelion

 

„I-am zis: Uite, Viorele, ai intrat și în al 79-lea an. Iar el mi-a zis: Nu mai scapi de mine”, a mărturisit blondina.

 

Oana are planuri mari pentru anul 2022

Oana Lis a depus un dosar pentru adopție, în urmă cu 2 ani. În martie, legea adopției s-a modificat, astfel că vedeta e încrezătoare că va reuși să devină mamă cât mai curând. Ea este extrem de fericită cu ideea că va avea un copil și deja a început să pregătească terenul pentru a-l primi în viața ei. 

“Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic (...) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic-bunic anul ăsta!”, a spus Oana. 

M-am tot gândit și am discutat și cu psihologii de la direcție. Un copil îți și ia energie, timp și alte resurse, dar îți și oferă. Sunt mame care nu au mijloace financiare, dar luptă pentru copii lor, le dau motivație. Am foarte multă iubire de oferit! Sunt convinsă că iubirea pentru acest copil îmi va da forță să fiu și mai puternică și să fac și mai multe lucruri. Tocmai de aceea, anul acesta îmi doresc să mă perfecționez în psihologie, să mai urc niște trepte. Nu vreau să-i fie copilului rușine cu mine, să spună că trăiesc din pensia soțului.Vreau să fie mândru de mine. Vezi, îmi să motivație un copil care nici nu există încă în viața mea.  Viorel e speriat. Știe că va fi o schimbare majoră în viața noastră dar e alături de mine ca în orice alegere pe care am avut-o. Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a mai adăugat nevasta lui Viorel Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel