Oana Lis, internată în spital. Care este starea de sănătate a soției lui Viorel Lis

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

La o zi de la internarea în spital a soțului ei, Oana Lis a fost internată și ea în spital. Cei doi sunt confirmați pozitiv Covid.

Oana Lis și Viorel Lis au fost confirmați pozitiv Covid vineri seară. Cei doi au mers la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde medicii i-au consultat și au decis să îl interneze pe loc pe fostul edil al Capitalei. Inițial, Oana Lis a fost îndrumată de către personalul medical să meargă acasă, să se izoleze și să urmeze tratamentul prescris de medici. 

Sâmbătă seară, starea de sănătate a vedetei s-a deteriorat, astfel că medicii au decis să o interneze în spital și să o țină sub monitorizare, potrivit SpyNews.


Declarațiiile lui Viorel Lis

 

Fostul primar al Bucureștiului a avut o scurtă intervenție la Antena Stars, direct de pe patul de spital. Se pare că starea lui de sănătate nu este prea bună, plămânii acestuia fiind afectați de noul coronavirus. 

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a declarat Vilorel Lis pentru Antena Stars.


Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate

Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu multe necazuri în ultima perioadă. Pandemia a venit ca un trăsnet pentru soțul Oanei, care a fost nevoit să stea doar în casă, ceea ce i-a agravat boala. 


Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de psihologie, deoarece Viorel nu se mai poate ține nici pe picioare. 


"Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.


El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare", a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva timp. 


În urmă cu câteva luni, fostul edil al Capitalei a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate care l-au răpus. Soțul Oanei abia se mai poate ține pe picioare. 


„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am  pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă”, a mărturisit Viorel Lis, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel