Cu ce datorii s-a stins din viață Corneliu Vadim Tudor. Fiica sa, Lidia Vadim, a făcut dezvăluiri neașteptate: "Nu știa nimeni"

Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Vadim și Corneliu Vadim/ facebook/ colaj foto

Lidia Vadim a dezvăluit cu ce probleme financiare s-a confruntat familia sa, în momentul în care tatăl său s-a stins din viață. 

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Cu toate acestea, dacă Corneliu Vadim Tudor, care și-a prevestit moartea după cum a declarat una dintre fiicele sale, nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață ar mai fi trăit și acum. Puțini sunt cei care știu că Vadim Tudor se confrunta cu mai multe datorii în momentul în care s-a stins din viață.

Cu ce datorii s-a stins din viață Corneliu Vadim Tudor

Lidia Vadim a fost invitată în emisiunea „În oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, care va fi difuzată sâmbăta aceasta la Kanal D, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Fiica lui Vadim Tudor a mărturisit că familia sa se confrunta cu probleme financiare, în momentul în care tatăl său s-a stins din viață. 

„Din 2008, de când el nu a mai întrat în Parlamentul României, lucrurile au început să meargă rău. Tata niciodată nu a strâns un leu, tot ce a câștigat a dat. Pe programe umanitare, pe ajutorarea câinilor vagabonzi …făcea programe umanitare… Noi eram pe zero. Nu a mai intrat salariul lui, nu mai aveam un leu. Apoi, peste un a intrat în Parlamentul European. Si ne-am reglat, în sensul că aveam un venit sigur, lunar. Dar si acolo, tot ce caștiga dădea. În momentul în care nu a mai intrat nici în Parlamentul European am rămas cu revistele – aveam Tricolorul si revista Romania Mare; în momentul în care el a murit … avea o datorie la tipografie de 50.000 de lei, eu nu stiam de ea, habar nu aveam, dar nu stia nimeni', povesteste Lidia Vadim în În oglindă', emisiunea moderata de Mihai Ghiță, care va fi difuzată sâmbăta aceasta la Kanal D.

Lidia Vadim: „A făcut 22 de stopuri cardiace”

Lidia Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a fost invitată la podcastul Cristinei Șișcanu, acolo unde a vorbit despre ultimele momente de viață ale tatălui său. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care tatăl său a fost adus la Spitalul Militar, suferind de edem pulmonar. Lidia Tudor a povestit că părintele său a făcut 22 de stopuri cardiace, în doar câteva minute, la scurt timp după ce a ajuns la camera de gardă a spitalului. 

„Noi știam că el e în moartea cerebrală și așteptam orice semn de la medici, eram la spital. Era deja 18:00 seara, mama intrase la el 16:00, avea tensiunea foarte îi făcuseră masaj la picioare, încercau să-l facă să simtă că noi suntem acolo, intrasem și eu în decursul acelei zile.

Noi am ajuns cu el (n.r – la spital) la 6 jumătate dimineața. Când noi am intrat la camera de gardă a făcut 22 de stopuri cardiace, lucru pe care eu l-am văzut. Am văzut chestia asta pe viu, în momentul în care l-au scos din camera de resuscitări era în comă, dar noi nu știam.”, a mărturisit Lidia Tudor.

Lidia Tudor a apelat la un psiholog după moartea tatălui

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a recunoscut că a apelat la psiholog după moartea tatălui său. Deși au trecut 7 ani de atunci, Lidia Tudor este îngenuncheată de durere, la fel și restul familiei. 

„În momentul în care el a încetat să mai fie s-a produs în viața noastră un cutremur, o bombă atomică, care a ras tot. Pentru noi, oricine pe lumea asta putea să înceteze să mai fie, mai puțin tata. În momentul în care el nu a mai fost. Cumva m-am transpus într-un film în care trăiam o viață care nu era a mea, în care asistătm la ce mi se întâmpla, dar simțeam că nu mi se întâmpla mie, ceea ce în limbaj psihologic se numește negare. Am mers (n.r – la psiholog) după un an.Asta mi s-a întâmplat mie, mamei, surorii mele.„, a mai declarat Lidia Tudor la podcastul Cristinei Șișcanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iul 2023, 07:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience