Oana Ioniță, mărturisiri din tinerețea sa. Vedeta a povestit despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o în căsătorie

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: La Măruță/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: La Măruță/YouTube

Deși au trecut atâția ani, fanii devotați ai lui Liviu Vârciu nu pot uita de idila pe care ar fi avut-o acesta cu Oana Ioniță. Acum, însă, fosta bebelușă ș-a deschis sufletul și a povestit despre momentul în care Liviu a cerut-o de căsătorie. Iată ce spune vedeta!

Oana Ioniță a dezvăluit momentul când Liviu Vârciu a cerut-o de soție în Ibiza, cu mulți ani în urmă, înainte de a se căsători cu Adelina Pestrițu. La acea vreme, Oana și Adelina erau bune prietene.

Oana Ioniță l-a refuzat pe Liviu Vârciu

După ce Oana, cunoscută ca fosta bebelușă a Cârcotașilor, l-a refuzat pe Liviu, el s-a căsătorit cu Adelina un an mai târziu. Această poveste scoate în evidență legătura strânsă dintre cele două femei și cum refuzul Oanei a dus la căsătoria lui Liviu cu Adelina Pestrițu.

„Nu e dramă, dimpotrivă! Nu a fost nebunie! Noi nu am mai vorbit de atunci. El s-a căsătorit cu Adelina. Între timp, cu Adelina Pestrițu am mai vorbit, am fost inclusiv la nunta ei cu Virgil, unde au dansat fetițele de la școala mea. Mai vorbim când mai avem timp! Chiar găsisem zilele trecute un parfum de la nunta ei în mașina mea.

A trecut ceva timp de atunci, dar l-am ținut amintire! Eu nu am mai vorbit cu Liviu. A fost o perioadă din tinerețea mea și consider că a fost o experiență pentru amândoi. Într-adevăr, el a venit atunci după mine la Ibiza ca să mă ceară de nevastă. Eu am fost șocată și surprinsă, eram acolo în timpul serviciului și nu mă așteptam! Sunt Săgetător, iar când plec la drum cu o idee nu mă schimb!”, a declarat Oana Ioniță în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță a îmbrăcat rochia de mireasă: „Am ales una de sirenă”. Ce spune la mai bine de un an de la divorțul de Florin Budnaru

Regretă Oana Ioniță că l-a refuzat pe Liviu Vârciu?

Oana Ioniță a povestit despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o în căsătorie în Ibiza. Vedeta a dat cărțile pe față și a mărturisit că e împăcată cu alegerile făcute.

„Nu puteam să plec ca să mă duc să mă căsătoresc. Cred că, în viață, drumul pe care îl ai este cel pe care ți-l canalizezi de la început! Într-adevăr, mai sunt situații unde se întâmplă, din nefericire, să te duci în alte direcții, dar am mers pe instinct!

Instinctul mi-a spus să îmi continui activitatea și să îmi văd de viața mea. Nu, nu am regretat! Mi se părea că nu avem o relație care să ajungă să înceapă cu o nuntă. Nu eram la nivelul respectiv, eram la început! Ne știam de o lună și jumătate.”, a continuat Oana Ioniță.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzutGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel