„Oameni înguști la minte’’. Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce a pusă la zid pentru mâncarea pe care a gătit-o

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu nu s-a putut abține, după ce a văzut comentariile internauților la videoclipul cu rețeta sa de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. Jurnalista a răbufnit în mediul online și a ținut să le spună câteva cuvinte celor care o critică.

 

În urmă două zile, Cristina Șișcanu a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. Jurnalista a spus ce ingrediente folosește pentru a găti acest deliciu al copilăriei sale, dar și modul de preparare. La sfârșit, Cristina Șișcanu a gustat din pârjoalele moldovenești preparate la aburi și s-a lăudat cu rețeta sa. Mai mult, și Mădălin Ionescu a ținut să o felicite pe soția sa.

Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține a răbufnit, după ce a pusă la zid pentru modul de prepapare al pârjoalele moldovenești

Cu toate acestea, preparatul jurnalistei a stârnit numeroase critici. Mai exact, internauții au blamat modul de preparare al pârjoalele moldovenești și i-au recomandat Cristinei Șișcanu să se lase de bucătărie. Vizibil deranjată de comentariile negative, aceasta a răbufnit.

„Deci nu se mai poate așa ceva! Nu se mai poate așa ceva, oameni buni! La postarea cu pârjoalele a fost o nebunie. Toate gospodinele au sărit de fund în sus: «Vai, cum să faci așa ceva? Lasă-te de bucătărie! Lasă-te că nu e pentru tine» ca și cum femeile astea care gătesc, sau oricine, că e femeie, că e bărbat, se duce și dă examen ca să-și gătească ceva să mănânce. Oameni buni, femeilor, ce aveți, astea care urlați pe aici prin comentarii? Zici că vi s-a inundat casa. Ce se întâmplă cu voi? Mi-ați spus «Doamne, cum ai amestecat tocătura. Nu am mai văzut așa ceva, o așa metodă de a face pârjoalele». Cum am amestecat-o? Și dacă nu ai văzut, ce? Înseamnă că nu există sau că nu se poate face?

Este o rețetă de la mama, pe care o face de când mă știu. Asta este una dintre mâncărurile cu care am crescut și am crescut sănătoasă, mare, frumoasă și deșteaptă cu acele pârjoale. Petrei îi plac foarte mult, lui Mădălin îi plac foarte mult, Filip mănâncă și el, deci nu înțeleg. Oamenii care nu sunt deschiși că alte lucruri se pot face și altfel față de cum știu ei, sunt oameni destul de înguști la minte. Scuze, acesta este adevărul. Mi-au mai spus că sunt stângace Femeilor, eu nu gătesc două feluri de mâncare zilnic. Nu ăsta e scopul meu în viață. Voi nu înțelegeți? Faptul că mai arunc aici niște chestii pe care eu le prepar, asta e. Fac parte din viața mea pentru că eu le prepar. Dacă aș vrea să fac o pasiune din a găti, cu siguranță m-aș descurca mai bine decât voi pentru că mă duce capul.

Te-ar putea interesa și: „Vreau să îi fac o surpriză”. Oana Ciocan rupe tăcerea despre sarcină. Jador a rămas mut de uimire: „Dacă îmi ascunde că e însărcinată, o omor” / Video

„Dacă m-aș dedica acestei îndelemniciri, cu siguranță aș găti mai bine decât voi”

Jurnalista suține că dacă ar avea timp să stea mai mult în bucătărie, cu siguranța ar face preparate mult mai gustoase decât cei care o critică.

„Dacă m-ar bate gândul pe la pensie sau când aș avea timp să îmi fac o pasiune și să mă dedic acestei îndelemniciri, cu siguranță aș găti mai bine decât voi, pentru că mă duce capul. Îmi ziceți să îmi asum. Ce să-mi asum, jignirile unora? Nu îmi asum nicio jignire.

Știți ce fac? Block. Am dat block. Niște femei care au o viață împlinită, stau și se strofoacă în halul ăsta, cum o fac unele pe aici prin comentarii? Nu. Nu există așa ceva. Acele femei care stau și își dau ochii peste cap prin comentarii, ceva le lipsește în viața lor. Pe mine mă doare în cot”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi. Ce i-a spus Mădălin Ionescu după ce a văzut preparatul / Video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel