O tânără a slăbit spectaculos după ce s-a oprit din consumat 3.000 calorii pe zi. Incredibil cum arată acum/ FOTO

Data publicării:
Tempany Broadbent, sursa instagram
Descriere foto: Tempany Broadbent, sursa instagram

Tempany Broadbent a uimit pe toată lumea, după ce a slăbit spectaculos. Femeia a dat jos 30 de kilograme.

În vârstă de 30 de ani, Tempany Broadbent s-a transformat total, după ce a slabit 30 de kilograme într-un timp scurt. Femeia a devenit mămica unei fetițe superbe, însă pe perioada sarcini s-a îngrășat considerabil, lucru care a afectat-o destul de mult.

Înainte să rămână însărcinată, Tempany era wrestler de profesie și muncea din greu pentru a arăta impecabil, dar se și antrena intens pentru toate meciurile de wrestling.

“După ce am născut am căpătat obiceiul nesănătos de a mânca necontrolat de a mânca orice și mai ales de a mânca fără oprire când mă așezam în pat la televizor. Aș fi mâncat orice aș fi găsit, dar mai ales mâncăruri semi-preparate și cantități enorme de pâine și cereale”, spune Tempany.

Tempany Broadbent a declarat că îi era rușine cu felul în care arată, motiv pentru care refuza să mai participe la evenimente.

“Îmi era dificil să găsesc ceva potrivit de îmbrăcat. Îmi era mai simplu să mă îndepărtez de restul lumii în loc să încerc să îmi înțeleg sentimentele. Așadar, m-am izolat de ceilalți, rămânând doar cu bebelușul nou-născut”, a mărturisit Tempany Broadbent pentru  news.com.au

Ulterior, femeia a decis că este timpul să facă o schimbare în viața ei, astfel că a renunțat la mâncatul în exces și într-un an, Tempany a reușit să își transforme complet corpul, după multă muncă în sala de fitness și determinare.

“A fost nevoie de multă determinare pentru a-mi găsi motivația și timpul să fac sport, mai ales că aveam un bebeluș mic. Îmi făceam seriile de exerciții în timp ce fetița mea dormea. Practic nu mă odihneam deloc, dar era singurul mod în care puteam să îmi fac mai mult timp pentru mine și după o vreme mi-a fost mai ușor”, a mai zis Tempany.

Femeia a decis să urmeze o dietă în care să mănânce o cantitate anume de proteine, carbohidrați, grăsimi și fibre.

“Mănânc o mare varietate de alimente și tot reușesc să îmi ofer zilnic recompense, deși sunt la dietă. Nu simt niciodată că pierd ceva”, mărturisește Tempany.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel