O profesoară a aflat că are COVID în timpul zborului și s-a izolat 5 ore în baia avionului

Data publicării:
Foto Pexels.com
Descriere foto: Foto Pexels.com

O profesoară din State s-a simțit rău în timpul unui zbor spre Islanda și s-a testat pentru COVID. 

Cum rezultatul a fost pozitiv a decis voluntar să se izoleze în baia avionul cât a durat întregul zbor, adică 5 ore.


 
Marisa Fotieo, o profesoară din Michigan, Statele Unite ale Americii, călătorea, voluntar, în vacanță, spre Islanda când a început să se simtă rău. Ea se afla într-un zbor către Reykjavik, Islanda, din Chicago, pe 20 decembrie, când a început să o doară gâtul.

Avea la îndemână truse de testare rapidă, Fotieo a decis să ia una „și în cele două secunde” a descoperit că este pozitivă cu infecția COVID.

”Sunt 150 de oameni în zbor și cea mai mare teamă a mea a fost să nu dau mai departe virusul”, a spus ea pentru TODAY. De aceea, a decis că ar fi mai sigur pentru toată lumea să se izoleze, în carantină, în baia avionului pentru restul zborului, care a estimat că a durat cinci ore.

De acolo s-a filmat, iar video-ul postat de ea pe TikTok a avut peste 4 milioane de vizualizări pe TikTok. În cele cinci ore, însoțitorul de zbor Ragnhildur „Rocky” Eiríksdóttir i-a dus mâncare și ”a verificat-o în mod constant”.

 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel