O prezentatoare TV a fost arestată după ce a fost prinsă dezbrăcată și beată la volan: „Am învățat ceva din această experiență”

Data actualizării: | Data publicării:

O cunoscută prezentatoare din Statele Unite ale Americii încearcă să își spele imaginea, după ce a fost prinsă la volanul mașinii în stare avansată de ebrietate și fără haine pe ea. 

La sfârșitul lunii martie, Feven Kay, o prezentatoare TV de la postul Fox 5 Las Vegas, a fost găsită de polițiști inconștientă, beată și dezbrăcată la volanul mașinii, potrivit The Sun. 

 

Când a devenit conștientă, prezentatoarea TV a refuzat să facă teste pentru a afla gradul de alcool pe care îl avea în sânge și ar fi afirmat că nu știe cum a ajuns în starea aceea. Oamenii legii nu au iertat-o și i-au dat o amendă usturătoare. Vedeta a plătit 1.000 de dolari pentru aventura din seara aceea și, ulterior, a încercat să-și spele imaginea pe rețelele de socializare.

 

„Câțiva dintre voi au observat că am dispărut din spațiul public timp de câteva săptămâni. Luna trecută am fost arestată pentru conducere sub influența alcoolului. La acel moment, mă aflam în mașina mea care era parcată într-un cartier din Las Vegas. Merg înainte și vreau să știți că am învățat ceva din această experiență și voi continua să învăț”, a spus Feven Kay pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel