O femeie din Texas, judecată pentru uciderea unei femei însărcinate pentru a-i fura fătul

Data publicării:
foto Pexels
Descriere foto: foto Pexels

O femeie de 29 de ani este judecată de luni pentru uciderea în octombrie 2020, în nord-estul Texasului, a unei femei însărcinate pentru a-i scoate şi fura fătul care se afla în pântecele ei

Taylor Parker, o femeie din Texas care riscă acum pedeapsa cu moartea, şi-a păcălit luni de zile iubitul şi rudele să creadă că este însărcinată, postând pe reţelele sociale despre sarcina ei fictivă şi cumpărându-şi chiar o burtă falsă de silicon.

În realitate, ea nu mai putea avea copii după ce a suferit o operaţie de îndepărtare a uterului.

Pe 9 octombrie 2020, Taylor Parker a mers la Reagan Simmons-Hancock, o tânără de 21 de ani care se afla în ultimele luni de sarcină şi a înjunghiat-o de peste o sută de ori.

După ce i-a tăiat pântecele pentru a-i scoate fătul, ea a plecat, lăsând-o pe fiica de 3 ani a victimei dormind într-o altă cameră.

Taylor Parker a fost arestată la scurt timp, la circa 15 kilometri de locul crimei, conducând maşina şi ţinând pe genunchi bebeluşul nou-născut. Ea a susţinut că tocmai născuse. Bebeluşul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit, notează Agerpres.

Procesul, care s-a deschis în micul oraş New Boston, la est de Dallas, este aşteptat să dureze cel puţin o lună.

Un anchetator a declarat marţi în sala de judecată că, cu mai multe săptămâni înainte de crimă, Taylor Parker a început să urmărească femei însărcinate în magazinele specializate sau în maternităţi, potrivit postului de televiziune local KTAL.

Ea îşi făcuse programări la unele clinici şi fusese văzută acolo, a mai spus el.

Cu puţin timp înainte de crimă, ea ar fi vizionat multe videoclipuri cu naşteri şi operaţii de cezariană.

Anchetatorul a spus că femeia s-ar fi dat drept moaşă pentru a putea întâlni gravide, potrivit KTAL. 

 

Mai mult, acestea nu erau singurele minciuni ale femeii, care pretindea că vine dintr-o familie bogată și care spunea că mama ei s-a sinucis, încercând astfel să-și manipuleze iubitul să nu o părăsească. Ulterior, s-a dovedit că mama ei trăia și că familia ei nu era milionară. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel