O femeie care a mers la întâlniri cu peste 200 de bărbați dezvăluie cele patru motive pentru care unele persoane nu își găsesc jumătatea

Data publicării:

Un expert în întâlniri, care a avut peste 200 de prime întâlniri, dezvăluie cele patru motive pentru care ești încă singur: Iată cum să-ți găsești perechea.

O femeie care a fost la peste 200 de prime întâlniri înainte de a găsi în cele din urmă bărbatul perfect a dezvăluit de ce multe femei nu reușesc să găsească dragostea.

Anna Kai, un expert în întâlniri, a considerat întotdeauna că dragostea și relațiile semnificative sunt extrem de dificile.

Cu toate acestea, după ce a participat la sute de prime întâlniri în jurul vârstei de 20 de ani, ea a dezvăluit în sfârșit care sunt principalele lucruri care îi sabotează pe oameni atunci când vine vorba de găsirea unui partener de viață.

Ea a enumerat faptul că nu te expui suficient, că aștepți să apară persoana potrivită și că pierzi timpul cu persoanele nepotrivite ca fiind principalele motive pentru care mulți au o viață amoroasă nefericită, potrivit Dailymail.

 

Anna Kai s-a întâlnit cu 200 de bărbați înainte să își întâlnească soțul.

1. Nu ai întâlnit suficiente persoane 

'Nu ești singură pentru că nu există bărbați buni, ci pentru că nu ai întâlnit destui bărbați', a explicat Anna.
'Unele dintre noi sunt suficient de norocoase pentru a găsi bărbatul potrivit din primele încercări, dar altele, cum sunt eu, trebuie să mergem la aproximativ 200 de prime întâlniri pentru a ne găsi soțul'.

Anna a spus că nu a renunțat niciodată să spere pentru că știa că fiecare întâlnire greșită o duce mai aproape de 'cel care contează cel mai mult'.


2. Dai prioritate la orice altceva în afară de întâlniri 

„Filmele te-au învâțat că bărbatul potrivit îți va cădea pur și simplu în poală, dar el nu te poate găsi dacă nu ieși niciodată din casă', a spus Anna.

'Sigur, sincronizarea este importantă, dar trebuie să te pui în poziția de a întâlni bărbatul potrivit la momentul potrivit'.

Experta în întâlniri consideră că cele mai importante două decizii pe care le vei lua în viață sunt ce să faci și cu cine decizi să o faci.

'Dacă scopul tău în viață este să-ți găsești un partener de viață, trebuie să începi să privești întâlnirile ca pe o altă carieră și nu pe locul doi după cariera ta actuală'.

Ea a adăugat: "Lucrurile pe care le prioritizăm sfârșesc prin a ne prioritiza pe noi".


3. Îți pierzi timpul agățat de trecut

Anna a explicat că prea multe persoane pe care le cunoștea își păstrau speranța pentru cineva care era aproape perfect, dar nu voiau să își ia un angajament.

'Crezi că dacă îi dai suficient timp să se regăsească pe sine, va găsi în cele din urmă o modalitate de a se angaja cu tine, pentru că ai investit atât de mult timp și ar fi o pierdere să renunți la el', a spus ea.

Dar acest fenomen nu este eficient, deoarece cu cât mai mult timp te afunzi într-o relație greșită, cu atât mai puțin timp vei avea la dispoziție pentru a o găsi pe cea potrivită.

 

4. Te temi de respingere 

Anna a dezvăluit că unul dintre principalele motive pentru care majoritatea oamenilor sunt încă singuri este pentru că, în adâncul sufletului, își doresc un partener, dar nu cred că îl merită pe cel pe care îl doresc.

'Nimic nu se compară cu teama de a fi respins de cineva și de ceea ce îți dorești care te împiedică să îți urmezi visele', a spus ea. 

'S-ar putea să se simtă mai sigur pentru ego-ul tău să nu obții ceea ce îți dorești pentru că te-ai convins pe tine însuți că nu-ți dorești decât să fii respins de cineva pentru care ai luptat'.

Expertul în întâlniri a concluzionat: 'Dar nu uitați că lucrurile care merită să le aveți în viață sunt lucrurile pentru care merită să luptați, așa că luptați ca și cum viața voastră ar depinde de asta - pentru că, știți ce, așa este'.


Mii de oameni i-au mulțumit Annei pentru că i-a ajutat în viața lor sentimentală.

'Sunt mult prea familiarizată cu toate aceste motive și urăsc asta', a spus o femeie.

'Acesta este un sfat practic și revigorant - mulțumesc', a spus o alta.

'Chiar trebuie să ies mai mult din casă, chiar și bunica mea îmi spune să ies și să cunosc oameni noi', a scris o femeie.

'Cobor în introspecție și mă întreb dacă nu cumva ego-ul meu este problema', a adăugat o alta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel