Nunți 2023. Cea mai norocoasă zi din an pentru căsătorie, potrivit astrologiei

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată care este cea mai norocoasă zi pentru a te căsători în 2023.

Cea mai bună lună pentru a te căsători în 2023 este martie, care este la doar câteva săptămâni distanță. Iar data nu este nici măcar la sfârșitul lunii, cum a fost anul trecut, așa că ai și mai puțin timp pentru a te pregăti. Cea mai norocoasă zi pentru căsătorie chiar la începutul lunii: 1 martie.

La această dată anume, conjuncția Venus-Jupiter în Berbec va aduce în prim plan creșterea rapidă a relațiilor. Deși Venus - planeta iubirii, a romantismului și a căsătoriei - se confruntă de obicei cu mai multe provocări în Berbec, sprijinul lui Jupiter - planeta creșterii, a expansiunii și a abundenței - va atenua unele dintre problemele pe care le poate întâmpina planeta alimentată de dragoste. Deoarece această conjuncție va avea loc în semnul de foc, orientat spre acțiune, vei fi cu siguranță chemat să acționezi rapid. Poate că o cununie civilă rapidă sau o nuntă spontană?

 

Motivul pentru care 1 martie 2023 reprezintă ce mai norocoasă zi pentru căsătorie

Nu numai că Venus și Jupiter se vor lega în Berbec, dar Soarele și Luna vor forma un trigon armonios, promovând sprijinul, ușurința și intuiția. Soarele din Pești va forma un aspect ușor cu Luna din semnul ei natal, Racul, subliniind sensibilitatea, emoțiile și dorința de a-i suține pe ceilalți. În timp ce Venus și Jupiter care tranzitează un semn de foc mențin lucrurile picante, influența puternică a apei se va asigura că ești în deplină aliniere cu instinctele tale naturale în această zi, potrivit Elitedaily.

Singura provocare previzibilă este că Mercur - planeta comunicării - se va conjuga cu Saturn în Vărsător, creând dificultăți atunci când vine vorba de a comunica eficient. Acest tranzit ar putea duce potențial la unele îndoieli atunci când vine vorba de luarea unor decizii bruște care nu au fost premeditate. Din fericire, energia benefică a lui Venus și Jupiter va eclipsa aceste provocări, mai ales că ambele sunt cele mai avantajoase planete de pe cer.

Asigură-te că îți urmărești îndeaproape casa guvernată de Berbec în această zi pentru a înțelege pe deplin modul în care energia benefică a lui Venus și Jupiter se vor manifesta. Indiferent de casa din harta ta natală în care are loc acest tranzit, vei simți cu siguranță un sentiment de ușurință și sprijin în această zonă a vieții tale, așa că asigură-te că profiți din plin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel