Nunta lui George Simion. A început slujba - Imagini foto-video și informații de la fața locului

George Simion și Ilinca, foto Facebook
Descriere foto: George Simion și Ilinca, foto Facebook

Astăzi, are loc nunta liderului AUR George Simion. DCNews transmite cele mai importante informații de la fața locului.

DCNews va transmite, astăzi, cele mai importante momente de la nunta liderului AUR George Simion.

Vezi aici, în direct, imagini de la nunta lui George Simion

 

 George Simion și Ilinca au ajuns. Slujba a început.

 

 

42 de nași și peste 10.000 de invitați 

Accesul celor peste 10.000 de invitați la nunta lui George Simion se va face ca la festival, pe bază de brățară. ”Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook. Și dacă credeați că totul se oprește aici, aflați că George și Ilinca vor avea 42 de nași. 

Pentru cei care nu au cu ce să ajungă la nunta sa, Simion a anunțat că pune la dispoziție autocare. 

”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris, din ce am vorbit cu organizatorii. Pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști. E ca un festival în are liber. Este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile. Iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.000 – 20.000 de oameni, așa a fost gândit.

Festival cu mâncare gratis

Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc. Lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic. Toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor. Nu sunt foarte mari cheltuielile. Sau nu așa mari pe cât par. Nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin. Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment. Iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați. Ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă” a spus, ieri, un consilier al lui George Simion, la RomâniaTV. 

Harta nunții lui George Simion.

Evenimentul va avea loc în comuna Măciuca, satul Oveselu, județul Vâlcea, unde peste 10.000 de invitați sunt așteptați să participe.

Pe lângă mâncarea care va fi din belșug, invitații vor avea ocazia să participe la ateliere meșteșugărești, să facă echitație și să zboare cu un balon cu aer cald. De asemenea, va exista și un loc special amenajat pentru copii.

După cum a afirmat George Simion, darul la nuntă este opțional, iar cei care vor alege să contribuie financiar, banii strânși vor merge pentru construcția unui spital mobil. Peste 2.000 de locuri de parcare vor fi puse la dispoziția invitaților care vor veni din toată țara.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 27 aug 2022, 13:10 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play